Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korától homokozot...

Hány hónapos korától homokozott a babátok?

Figyelt kérdés
Vagy inkább ahhoz köthető, hogy szépen ücsörök és akkor eljátszadozik a homokban? Ja persze nem olyan homokozásra gondoltam, hogy megtölti a formát és kiönti.
2012. márc. 12. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
A lanyom egy eves, imádja a lapáttal kotorni a homokot. Múlt heten kapta a készletet, eddig a lapát és a gereblye van használatban. Mi dög mondom is a férjemnek, hogy nalunk most a homokozasi alapismeretek mennek. :) Kb. 15 percig elvan lapatolassal, aztán megunja.
2012. márc. 12. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:

A fiam is egy éves, a múlt héten kezdte ő is a "lapátolást", illetve a lapáttal való kapirgálást.

A többi dolog, mint a vödör, formák nem igazán érdeklik még.

2012. márc. 12. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:

9-10 hónaposan, de akkor még csak ült a homokban és szórta :) Meg nézte a nagyobbakat, lerombolt amiket építettünk neki :)

Egyévesen kezdte igazán élvezni :)

2012. márc. 12. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyik 10-11 hónaposan, másik 8-9 hónaposan.

De ez sok mindentől függ. A picit már nem tudtam visszatartani, hiszen a nagy homokozott... :o)

No meg számít, hogy mikor születik egy baba, télen ugye nincs szezon, tavasz végén, ,nyár elején kezdték az enyémek.

Stabil ülés mindenképp kell hozzá. Meg hogy ne "zabálja a homokot", ha így lett volna, a picit biztosan nem engedem még...

2012. márc. 12. 12:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Lányom most 8 hónapos és névnapjára kapta a homokozót (mi kértük, mert inkább előre legyenek meg a dolgok). Ülni még nem tud, de az már tök jó, hogy idén nyáron valószínűleg fogja tudni használni. Júliusban lesz 1 éves.
2012. márc. 12. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Pont ezt akartam írni, hogy nem mindegy, mikor születik a baba? Mert a lanyom február végi. Nyáron, kora ősszel meg nem tudott ülni, amikor meg mar tudott, akkor javában ősz volt, nem homokozos idő. Na de most ki is használjuk, hogy itt a tavasz. :)
2012. márc. 12. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!