Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy mellű anyukák! Szoptatás...

Nagy mellű anyukák! Szoptatás abbahagyása után csökken a mell mérete? Nagyon fog lógni?

Figyelt kérdés
A terhesség előtt 85 D-s melltartót hordtam, most egy éves a kisfiam még éjjelente szoptatok és szó szerint nagyobb a mellem mint a fejem, ez iszonyatosan bánt engem, se melltartót, se fürdőruhát, se egy felsőt nem tudok magamnak venni, szoptatós melltartót hordok azt is úgy rendelik nekem 95 F-es, iszonyatosan fáj a derekam, hátam, későbbiekben szeretnék egy kicsinyítő műtétet, de addig..... Picit összébb megy? Lógni fog??
2012. márc. 17. 19:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90 D/E (fazontol fuggoen) indultam terhesseg alatt 2 gorogdinnyem volt....szoptatas alatt 2 fitt-ballom most meg 2db, melltartoval kordaban tarthato borzalmam..... meg 2 babat szeretnek utanna meg egy mellmutetet!!!
2012. márc. 17. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem 75C volt a terhesség előtt, majd terhesen 85C lett, és a szoptatás alatt sem lett sokkal nagyobb. Miután abbahagytam a szoptatást, nem sokat ment vissza, csak már nincs tele tejjel, így puha lett a mellem, viszont ez a kicsi is tud lógni. :S A mérete 80B. Pedig szerettem volna ha visszamegy. Tegnap ajánlottak egy plasztikai sebészt, ahol árak is voltak... egy mellműtét 610e-nél kezdődik nála.... hát.... nekem erre nincs pénzem, úgyhogy marad a melltartó. :(
2012. márc. 18. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindig is nagyon büszke voltam a melleimre. Formásak és viszonylag nagyok voltak. Terhesség alatt nőttek is és még jobban tetszettek. Aztán mióta nem szoptatok már annyit, kezdenek tajaszacsira hasonlítani. Kicsit lógnak, és semmi kerek forma nincs bennük :( Teljesen le vagyok keseredve. Gondolom genetika kérdése az egész, na de basszus, még csak 25 éves vagyok és kb 35-nek néznek ki a melleim. Én rosszul jártam ....
2012. márc. 18. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:
*tejes zacsi
2012. márc. 18. 10:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 75 D-s volt a terhesség előtt, most hogy még szoptatom a második babám 80 D-s. A terhességek előtt olyan melleim voltak, mintha plasztikai sebész csinálta volna őket, mint két félgömb. Szépek, szabályosak. Most meg..., a mellbimbóm kb. 5 centivel lejjebb került, a mellem felső része, ami ugyan olyan kerek és kemény volt mint az alsó, szinte teljesen eltűnt. A húgom szerint még most sem lógnak. Persze mihez képest? A régihez képest borzalmasak, de amúgy szerintem egy kicsit jobban lógnak mint egy átlagos még nem szült nőnek.
2012. márc. 18. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!