A szoptatás abbahagyása után mennyi idővel nyeri el a mell a végleges alakját?
9 hónapig szoptattam. Nem lóg, hanem nincs benne anyag, nem kemény, hanem üres tejeszacskó szerű :(
meddig lehet reménykedni? azért kérdem, mert vannak napok, mikor feszesebbnek látom
27 hónapig szoptattam. Nem tudnám megmondani pontosan, mikor állt vissza a mellem, és őszintén szólva pontosan ugyanolyanra nem állt vissza, mint előtte volt, de még a második baba fogantatása előtt beszéltük a férjemmel (tehát a szoptatás abbahagyása után kb. fél évvel), hogy azért sokan örülnének, ha szoptatás nélkül ilyen lenne a mellük, de vajon milyen lesz a második baba után. Tehát nekem 27 hónapnyi szoptatás után kb fél évvel egészen jó állapotban volt. Kicsit lejjebb ereszkedett, de nem üres zacsi volt, hanem volt telítettsége. Melltartó nélkül is állt, és "előre nézett" :-))
Sok múlik az eredeti alakján is szerintem. Nekem kerek, inkább kisebb (75B) mellem volt korábban.
1.vagyok
Én elsősorban már anyának érzem magam...bár nem mondom,hogy nem zavar,de nem műttetnék csak emiatt.
Sziasztok!
32 hónapig szoptattam a Nagylányomat, közben a kicsit 9 és fél hónapig.
Egy betegség miatt maradt abba a szoptatás.
A tejem elapadt :( a melleim már nem olyanok, mint régen, tehát nem feszesek, de nem is túl löttyedtek.
Nem feküdnék ez miatt kés alá.
Bocsi az offért.
Kedves utolsó válaszoló!!
Ha jól értelmeztem akkor egyszerre szopiztattad két gyerkőcöt?Csak azért kérdezem mert odaírtad a "közben" szót.Bocsi csak érdekel ha igen akkor hogy bírtad,hogy csináltad hogy mind kettőjüknek elég legyen a tej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!