Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szoptatás abbahagyása után...

A szoptatás abbahagyása után mennyi idővel nyeri el a mell a végleges alakját?

Figyelt kérdés

9 hónapig szoptattam. Nem lóg, hanem nincs benne anyag, nem kemény, hanem üres tejeszacskó szerű :(

meddig lehet reménykedni? azért kérdem, mert vannak napok, mikor feszesebbnek látom

2010. jan. 5. 21:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez alkatfüggő.Én egy hónapig szoptattam,a mellem mégis megereszkedett,lapos,löttyedt...stb.
2010. jan. 5. 21:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak 2 hétig szoptattam, a mellem mégis megereszkedett, lapos, löttyedt. Reménykedtem, hogy javulni fog, de már nem hiszem, 6 hónapos a lányom.
2010. jan. 5. 22:26
 3/17 anonim ***** válasza:

27 hónapig szoptattam. Nem tudnám megmondani pontosan, mikor állt vissza a mellem, és őszintén szólva pontosan ugyanolyanra nem állt vissza, mint előtte volt, de még a második baba fogantatása előtt beszéltük a férjemmel (tehát a szoptatás abbahagyása után kb. fél évvel), hogy azért sokan örülnének, ha szoptatás nélkül ilyen lenne a mellük, de vajon milyen lesz a második baba után. Tehát nekem 27 hónapnyi szoptatás után kb fél évvel egészen jó állapotban volt. Kicsit lejjebb ereszkedett, de nem üres zacsi volt, hanem volt telítettsége. Melltartó nélkül is állt, és "előre nézett" :-))

Sok múlik az eredeti alakján is szerintem. Nekem kerek, inkább kisebb (75B) mellem volt korábban.

2010. jan. 5. 23:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Én fél évig szoptattam a babámat, de sajnos a helyzet nálam is ez. Azóta sem találom az igazi énemet, lassan már nem is érzem igazán nőnek magam.:( Talán majd összespórolok egy mellműtétre, de ki tudja hogy jól döntés lesz-e.?:(
2010. jan. 6. 10:06
 5/17 anonim ***** válasza:
10 hónapig szoptattam, a szoptatás befejezése után 1 hónappal lett végleges állapotú. Nekem is puhább,de viszont egy kicsit nagyobb maradt. 75 B-s volt előtte,most eggyel nagyobb méretet hordok.
2010. jan. 7. 18:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Én 5 napig szoptattam és 75 B volt a méretem előtte. Most is akkora a mértetem csak már valahogy nem olyan. Nem olyan kemény és nem áll úgy mint régen. De nem is lóg. Kicsit puhább és soványabb. De azért nem visszataszító. Nem vagyok elégedett vele de műtétre ezért nem mennék.
2010. jan. 7. 18:22
 7/17 anonim ***** válasza:
12%

1.vagyok

Én elsősorban már anyának érzem magam...bár nem mondom,hogy nem zavar,de nem műttetnék csak emiatt.

2010. jan. 7. 18:59
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

Sziasztok!

32 hónapig szoptattam a Nagylányomat, közben a kicsit 9 és fél hónapig.

Egy betegség miatt maradt abba a szoptatás.

A tejem elapadt :( a melleim már nem olyanok, mint régen, tehát nem feszesek, de nem is túl löttyedtek.

Nem feküdnék ez miatt kés alá.

2010. jan. 7. 19:36
 9/17 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért.

Kedves utolsó válaszoló!!

Ha jól értelmeztem akkor egyszerre szopiztattad két gyerkőcöt?Csak azért kérdezem mert odaírtad a "közben" szót.Bocsi csak érdekel ha igen akkor hogy bírtad,hogy csináltad hogy mind kettőjüknek elég legyen a tej?

2010. jan. 7. 20:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem írtad mióta nem szoptatsz, csak azt, meddig tartott. Ha már rég nem, akkor már az a végleges állapot, ha csak nem hízol, vagy fogsz még majd...,azért látod néha feszesebbnek, mert menszesz elött és közben megduzzad kissé.
2010. jan. 7. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!