Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy mellű anyukák! Szoptatás...

Nagy mellű anyukák! Szoptatás abbahagyása után csökken a mell mérete? Nagyon fog lógni?

Figyelt kérdés
A terhesség előtt 85 D-s melltartót hordtam, most egy éves a kisfiam még éjjelente szoptatok és szó szerint nagyobb a mellem mint a fejem, ez iszonyatosan bánt engem, se melltartót, se fürdőruhát, se egy felsőt nem tudok magamnak venni, szoptatós melltartót hordok azt is úgy rendelik nekem 95 F-es, iszonyatosan fáj a derekam, hátam, későbbiekben szeretnék egy kicsinyítő műtétet, de addig..... Picit összébb megy? Lógni fog??
2012. márc. 17. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy összébb megy. Barátnőm úgy jellemezte, hogy olyanok lettek a mellei, mint a tejeszacskó.
2012. márc. 17. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
én 75 D voltam, előtte,a szoptatás alatt és utána is. Nekem nem nőtt,csak tele volt.Utána beletelt egy évbe (ésnagyon sok edzésbe) mire újra olyan volt mitt előtte
2012. márc. 17. 19:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem nőtt 80C-t hordtam,terhesség végén,szülés után 90D méretű lett.Férjem oda van érte,én nem szeretem,mert zavar,nehéz,szerencsére nm úgy néz ki,mint egy kifacsart zokni,és miután elfogyott a tejem,és lefogytam azért kisebbek lettek.Nem lógnak.
2012. márc. 17. 19:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Az én mellem alapból 85 C, a terhesség alatt megnőtt 90 D méretre és most megint tudom hordani a régi 85 C jelzésű melltartóimat, úgy, hogy nem lógnak a melleim és olyanok, mint régen.
2012. márc. 17. 19:38
 5/15 anonim ***** válasza:
80 D-E ről indultam mindhárom terhességemnél azért írom így mert elsőnél E volt a másodikoknál már "csak" D. Fiatal vagyok/voltam a terhességeknél, mégis kisebb lett és lógósabb sajnos:( Sokat sportolok, edzek , de hiába konkrétan a mellemre nincs hatással. Csak a plasztika segítene.
2012. márc. 17. 20:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Áruljátok el kérlek, hogyan csináljátok, hogy nem lóg a melletek! Bocsi az offért. :)
2012. márc. 17. 21:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Én 85C voltam, aztán lettem szülés után 95F.. Aztán visszaesett 95D-re.. Most újra 85C-nél tartok (már nem szoptatok).. És.. Hát nem a legfeszesebb. :(
2012. márc. 17. 21:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is olyan méretekkel rendelkezem mint te. Az első babám szoptatása után visszamentek az eredeti méretre, de sajnos nagyon lógnak, most a másodikat szoptatom, és megint van két gigamellem, csak tele tejjel, így kevésbé tűnnek lógósnak, de gondolom ha már nem szoptatok, ismét visszaereszkednek majd. Tudom, hogy nem szép, de én most nagyon "hálás" vagyok nekik amikért ilyen szépen tudom szoptatni belőlük a kicsijeimet, és mindig annyit adnak amennyit kell, így szeretem őket. :-)
2012. márc. 17. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:

80 C voltam szülés előtt, teljesen visszament a régi méretre és abszolút nem lóg-szerintem ez alkati kérdés és nem szülés/szoptítás kérdése! Épp olyan mint előtte.

Most ismét babát várok 85 C lettem, de biztos vagyook benne hogy most is normális mederbe tereődik majd a szopi után :)

2012. márc. 17. 21:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok nagy mellű(75B) szoptatáskor akkorák voltak a melleim mint két pöttyös labda viszont a babám nem szopott hanem fejtem neki 8 hónapon keresztül!Hát az én melleim kritikán aluliak!Enyémek még a tejes zacskónál is rosszabbak..konkrétan oda jutottam,hogy alatta púderezni kell mert beizzad,viszket stb...hát nem gondoltam,hogy 30 évesen ide jutok sajna pénzem nincs rá,hogy megcsináltassam.Nem is tudom hogy fog kinézni a kistesó után??

Hát nekünk nőknek ez jutott...

2012. márc. 17. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!