Egy éves fiam már másfél órája ordít. Hiszti, nincs semmi baja mert nem úgy sír. Már nem tudom mit csináljak de úgy érzem hogy még 5 perc és teljesen kikészülök.
2012. márc. 16. 14:23
1/9 anonim válasza:
Mosd meg az arcát hideg vízzel. Hátha megnyugszik tőle. Vagy egyszerűen ne foglalkozz vele. Csinál úgy, mintha nem is érdekelne hogy sír. Abba fogja hagyni meglátod.
2012. márc. 16. 14:28
2/9 anonim válasza:
nálunk ha már túllépte a határt az jön be ha jól megcsikizem, mindig elkezd röhögni és elfelejti a hisztit
2012. márc. 16. 14:39
3/9 anonim válasza:
amit a többiek írtak. Menjél másik helyiségbe, ne foglalkozzál vele, esetleg hideg víz kizökkentésnek.
Egyébként nálunk is volt, hogy minden átmenet nélkül ordított a gyerek és nem tudtam mitől, adtam neki Panadol Babyt, hamar elhallgatott. Azóta sem tudom, mi baja volt, sosem csinált ilyet azóta sem.
2012. márc. 16. 14:47
4/9 anonim válasza:
Vidd le sétálni.
2012. márc. 16. 14:52
5/9 anonim válasza:
Menj oda hozzá, öleld meg és tereld el a figyelmét egy játékkal, banánnal, pudinggal, énekkel bármivel.
2012. márc. 16. 14:53
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok. Ilyen még nem volt. Egyszer csak fogta magát és elaludt. Most készüljek fel hogy ezentúl ez lesz??
2012. márc. 16. 15:20
7/9 anonim válasza:
Én kisfiamnál mindig más jön be: vagy a hideg vizes arcmosás, vagy a figyelemelterelés, vagy a mese :)
Ami SOHA nem jött be: ha figyelmen kívül hagyom. Ha nem figyelek rá, vagy másik szobába megyek, öklendezésig ordít.
2012. márc. 16. 15:43
8/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem az a baja, hogy frontérzékeny!! Melegfront van és az én két gyermekem is érzékeny rá (meg a hidegre is...) születésük óta, sőt a nővérem három hónaposa is.. Ő is azt csinálja, hogy ordít nagyon sokáig, nem lehet megnyugtatni és egyszer csak elalszik... Szerintem a fejük is fájhat ilyenkor, így nem vesztetsz semmit, ha adsz neki Nurofent ilyenkor. Én mindig azt adtam, eldajkáltam őket és abbahagyták, vagy elaludtak!
2012. márc. 16. 16:35
9/9 anonim válasza:
Szia! szeretnélek megnyugtatni, nem lesz mindig így :)
valószínűleg a hirtelen melegedő időjárás okozza. az én fiam 3 és fél éves, nem tudtam rávenni az alvásra délután, a 2 két éves húga meg mindenért bőg. fekszik az ágyon és megy a nyűglődés. kérdezem, mi a baj, válasz: csemmiiii!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!