Pici babával hova mentek nyaralni? Mobilház milyen?
Köszi. De mi Balatonra szeretnénk menni. Főidényben, mivel akkor lesz szabadságon a férjem. A főzés részemről nem gond, sőt én inkább magam főzök, mert az éttermekkel úgy vagyok (mint 3 csillagos bennfentes), hogy...no comment. A mobilházban van fürdő és wc is, nem a közösben kell zuhanyozni. Olyan jellegű mint egy apartman, csak kicsinek tűnik, és a tisztaságára/állapotára lettem volna kíváncsi, ha volt esetleg már valaki. Illetve kimondottan apartmant kerestem még.
Na meg nálunk több felnőtt is jön, akik közül igaz, hogy van már nyugdíjas is, de arra nincs gyerekkedvezmény :) , csak idegenforgalmi adót nem kell utána fizetni majd. Ezért is a mobilház lenne esélyesebb, mert ott akkor is ugyanannyit kell fizetnem, ha mondjuk ketten mennénk, mint ha a maximális 6 főre vennénk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!