Mikor utaztatok el először hosszabb időre (nyaralni) babátokkal? Volt valami gond? Megbántátok?
Mikor nyár lett, akkor 9 hónapos volt a lányom, akkor mentünk nyaralni. Nem volt semmi gond, sőt mivel nagyszülők messze laknak, ezért már pár hónapos korától fogva volt, hogy pár napot náluk töltöttünk. S akkor sem volt semmi gond.
A nyaralás is szuperül sikerült, nem bántam meg. 1 hétre mentünk.
Sógornőmnek nyár eleji babája van, ők már nyár végén mentek nyaralni a 2 hónapos babájukkal és a nagyobb gyerekükkel (főleg a nagyobb miatt mentek). Ott sem volt gond, bár magukkal vitték a fél házat a baba miatt, de a kicsi mindenhol jól érezte magát.
Én ilyen hamar nem mertem volna menni (eleve őszi baba, tehát télbe nem mentem volna "nyaralni"), mert nekem sírós, szenvedős volt az elején a kislányom, úgyhogy nagyon hamar nem vittem volna hosszabb útra, idegen helyre.
De hát babája válogatja.
én 6 hósan vittem Tunéziába a lányom...imádta!!!
azt hittem a repülőn gond lesz de végigaludta a stuardesek nagy elképedésére :) azt mondták nem igen láttak még csecsemőt egy hang nélkül repülni....
de én is sok cuccal mentem...nem bíztam semmit a szállásra ...forralót és ágyneműt is vittem... nem bántam meg semmit!
készítsd fel ha mentek autóval sokat...fárasszátok ki és úgy induljatok hogy aludjon a kocsiban...és szoktasd ahoz hogy bárhol tudjon enni és aludni...vagyis hogy zajban vagy idegen helyen és akkor jól fogja viselni az akadályokat Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!