Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem gond ha így eszi a tápszert?

Nem gond ha így eszi a tápszert?

Figyelt kérdés
Megeszi az adag felét egyszerre, utánna a maradékot csak 30 perc múlva.
2012. jan. 30. 07:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gond? Ha ő így kéri, akkor add így. Semmi baja nem lesz tőle.
2012. jan. 30. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Az egészségére nem baj, de ha már 2-3 hós baba, akkor neked lehet baj. mert gondolj bele minden félórában enni akar. ez annyira széttagozódhat hogy kb óránként lesz etetés.

Ha még nagyon pici akkor nem baj, de egy föleg 3 hó feletti babánál ez ruttinnál vállik aztán csak neked lesz rosszabb.

2012. jan. 30. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Az enyém is ezt csinálja, már az őrületbe kergetett vele.Szerintem nem szeretik a tápszert, és éppen ahogy érzik a jóllakottságot, be is fejezik az evést.Aztán később rájön, hogy még csak kéne enni egy kicsit....Volt egy időszak, amikor egyhúzásra nyelte, akkor váltottam tápszert, és bejött az íze.De már megint unja:-(
2012. jan. 30. 07:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha beleivott, akkor nem jó sokáig tárolni, mert gyorsan romlik. Fél óra még nem gáz szerintem. Ha sok levegőt nyel, akkor jobb is így, mert kibüfizi magát a következő adag előtt. Nálunk is előfordul, hogy elhúzódik így az etetés. Csak nálunk a pici először szopizik, utána megvárja amíg elkèszítem a tápszerét. Ha nem követeli hangosan , akkor az is előfordul, hogy hagyom picit játszani a táp előtt.
2012. jan. 30. 07:39
 5/7 A kérdező kommentje:
7 hónapos, de 3 hónapja csinálja ezt. Azelőtt megette egyszerre.
2012. jan. 30. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én babám is (7 hónapos) ezt csinálja már egy ideje. azonban nem minden egyes evésnél, de a reggelinél igen, pedig ott kellene (szerintem) a legéhesebbnek lennie.
2012. jan. 30. 16:34
 7/7 Disi ***** válasza:
Az én babám minden reggel ezt csinálja nem tudom mennyi ideje. Délelőtt nagyon keveset eszik még így is aztán délután bepótolja.
2012. febr. 1. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!