Ha a kisfiamnak vátogatom a tápszert az gond?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos és bármit megeszik, nincs baja semmitől. Ezért mindig másfajta tápszert kap. Általában ezekez : Babylove bio 2 , Beba pro 2, Milumil 2, Hipp Combotic 22012. jan. 9. 08:51
1/10 A kérdező kommentje:
*váltogatom
2012. jan. 9. 08:56
2/10 anonim válasza:
én is váltogattam a babylove,és a mildibé között!
1 éves,semmi gond nincs!
3/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, 6 hós korától én is váltogattam, mert a 2-es tápszerre már nincs támogatás, csak a bukósakra, az meg fogta a lányom hasát.Úgyhogy én mindig olyat vettem, ami olcsó volt.Volt, hogy 100 ft-ért vettem egy 600 grammos Milumilt neki, mert közeli lejáratú volt és túl is csúsztunk rajta egy héttel, de nálam a szavatosság nem szentírás, mindig megkóstolom, hogy mit adok neki és soha nem volt semmi sem romlott.
Az a lényeg, hogy a korának megfelelőt add neki.Ha neki a 2-es kell akkor mindegy milyen, csak 2-es legyen:)
Egy éves kislány anyuja
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Csak azért van aki hülyének néz amiatt, hogy mindig mást kap a fiam
2012. jan. 9. 09:03
5/10 zkriszti3 válasza:
Ha valaki hülyének néz, mond meg neki, hogy legalább nem egysíkú a táplálkozása. A kislányom csak egyfajta tápszert fogadott el ,és kiköpött minden szilárdat. Ez baj volt mert nem fejlődött úgy ahogy kellett volna. Szerencsére behozta a lemaradást, de válogatós most is.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nincs baj vele, ha az orvos sem tiltja akkor nyugodtan csináld,Én kisfiam csak egy fajtát fogad el a Bebát,viszont nagyon szereti a gyümölcsöt,zöldséget,husit,joghurtot,túrót,így Ő csak napi 2szer kap tápszert, a doki is ezt javasolta.
7/10 A kérdező kommentje:
Ő is 2* eszik tápszert, reggel és este. Tízórai gyümölcs, ebéd főzelék, uzsonna pedig vagy tejpép vagy főzelék, attól függ mennyire éhes
2012. jan. 9. 09:26
8/10 Kerria válasza:
Nekünk az orvos keverve írta fel, azt ami bevált, én azt irreálisabbnak tartom, de ő csak jobban tudja... remélem. Gondolom egy dobozt azért végig használsz? -és csak ha elfogyott akkor jön a következő, mert akkor egy hétig ugyanazt kapja. Hasonló az összetételük, így nem gondolom, hogy baj lehet, hacsak nem valami élettani következményt okozhat (hasfájás, szorulás,stb...) ehhez viszont én nem tudok hozzászólni
9/10 A kérdező kommentje:
igen egy dobozt mindig teljesen elhasználok. Hála istennek, sem hasfájás, sem hasmenés, sem szorulás nincs tőle. boldog kiegyensúlyozott baba:-)
2012. jan. 9. 09:50
10/10 Kerria válasza:
Ebben az esetben viszont nem gondolom, hogy gond a váltás.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!