Aki 10 hónapos babával nyaralt, kérdezhetek tőletek?
Senki sem bánta meg,hogy elindult?
Hogy bírta a baba az idegen környezetet?
Amíg nagy meleg van 10-3-ig,addig mivel kötöttétek le a babát?
Hogy oldottátok meg a mászást egy idegen apartmanban,ahol kőlap van?
Tudom,hogy ezek részletkérdések,de engem érdekelne.Köszi.
Mi 6 hónapossal az Alpokba mentünk, kirándultunk, sétáltunk, a baba meg elvolt a hátihordozóban.
Csak az idő volt sokszor rossz.
Most a második 5 hónapos, de nyáron valószínüleg tengerhez megyünk. (Eddig Elba a terv, de lehet, hogy Görögország lesz belőle)
Az biztos, hoyh éjjel fogunk utazni, a párom jobban is szeret éjjel vezetni
Lehet,hogy nem voltam egyértelmű.Igazából Balaton lenne és az idegen környezetet arra értettem,hogy nem itthon alszik.
Meleg az itthon is van nyáron.Azért köszi a válaszokat.
(bocs, megszakadt) mindig olyan helyre foglaltuk a szállást, ahol volt park. Egyébként mi a founkat pl. templomokba, múzeumokba is vittük, nem volt ez sem gond, az ujjacskájával mutogatva gügyögött a színes képekre. A kőpadló sem volt probléma, ahol az volt, csodálkozva simogatta, de nem verte be magát, hamar megszokják sztem. Hameleg zoknit adsz rá, és térdkímélő nacit, nem lesz gond a felfázással, térdkéküléssel sem. Mi babauszodát is talâltunk, ez is jó program a nagy melegben. Vagy árnyas játszótér?
Nem bántam meg, hogy elindultunk, sőt!! A gyerek imádta...., nem gondoltam volna előre, hogy ennyire! Sok sikert!
az én fiam ugyanennyi idős lesz, két hét múlva fogunk menni. olyan helyre, ahol évek óta nyaralunk a családdal. most őt is visszük. azt nem mondm, hogy bababarát, minden cumót vinni kell a gyereknek. én nem tartok tőle, hogy nem lenne el, max az éjszaka alvásától kicsit. szerintem napközben a strandon jól ellesz, mert itthon is remekül eljátszik az udvaron, hűsön akár egész na. mi egy kis faluba megyünk, ahol mindig találunk árnyékot a strandon, meg a büféseket is ismerem, így szerencsére akár a kajáját is meg tudom melegíttetni ott, nem kell felvinni a strandról.
Az apartmanban a szobát majd leterítem pléddel neki, hogy ne a kövön másszon, és hát próbálok mindig odafigyelni, hogy mibe veri a fejét éppen:-)
viszek le neki kis bébimedencét, és vettem neki babáknak való szuperbiztonságos úszógumit, ha esetleg belepróbálkozunk a balcsiba. én főzni nem fogok neki, viszem le magammal a heti adag kajáját, tápszert, gyümit, mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!