Olvastam, hogy 6 hósan lehet meggyet ennie a babának, illetve barackot. Hogyan készítsem el ezeket?
Figyelt kérdés
Gondolom át kell passzírozni a héja miatt, de meg kell párolni? Magában eheti, vagy csak más gyümölcsökhöz keverve? Ha ízlik neki, pár nap kóstoltatás után megehet pl. 100-200g-ot is belőle? Vettem ma neki barackot. Azt imádja, de eddig csak bébiüvegeset kapott. Hogyan készítsem el? Azt is megpároljam? Köszi!!!2009. jún. 11. 07:57
1/8 anonim válasza:
Szia. A meggyet megfőve, krumplival, almával adhatod neki. Először csak egy kevés meggyet tegyél bele másnap többet, és ha ízlik neki akkor harmadnap mehet több is. De vigyázz, mert ha nagyon sokat teszel bele, irtó savanyú lesz. A barackot úgy szoktam, hogy meghámozom, darabokban levágom a magjáról (ha nem válik el) És turmixolom, ma pl. almával és banánnal kapja. Tehetsz bele babakekszet, úgy még finomabb és táplálóbb is. Üdv 7 hós kisfiú anyukája
2/8 anonim válasza:
Ja, az kimaradt, hogy a meggynek nem kell leszedni a héját! Elég kimagozni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!! De gyors vagy ma reggel!!! :)
2009. jún. 11. 08:14
4/8 anonim válasza:
Még mindíg én vagyok! Most látom mit írtam! Nem kell megfőzni a meggyet!
5/8 A kérdező kommentje:
:)
2009. jún. 11. 08:15
6/8 A kérdező kommentje:
Babakekszet hol veszel?
2009. jún. 11. 08:18
7/8 anonim válasza:
Brendonban vettem, 650 ft egy dobozzal. Hipp babakeksz a neve. Gyors vagyok, már a manóm 6 órától pörög :)
8/8 anonim válasza:
Szia!
A meggyet lehet főzve, és "nyersen" is adni a babáknak. Ha ebédre adom, akkor főzök krumplit és a vége felé pár percre dobok a vízbe meggyet. Majd összeturmixolom. Néha kap bele egy kis husit is. (húst még csak most kezdjük). De így majdnem olyan, mint amit mi eszünk, meggyszószos kaja. Ha uzsonnára adom, akkor nem főzöm meg, csak összeturmixolom mással. A fiam nagyon szereti a barack-banán-meggy kombinációt. De szoktam még tejpéppel is keverni.
Barackot is szoktam tenni tejpépbe, vagy kekszel vagy gyümölccsel keverve. én manner babakekszet használok, ezt a DMben szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!