Lenne egy csomó kérdésem, hozzátáplálással kapcsolatban, szeretnék kérdezni. Ha elkezdem az almát és a barackot adni, hogy készitsem el? Lehet anytejjel is összekeverni a gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
Továbbá 4hónapos kortól adható sütőtökpürét mikor adhatok neki,csak ha már valamelyest megeszi az almát és a barackot?Tejpépet akármikor be lehet vezetni,pl.szopizás előtt kóstoltassam?Köszi előre is,bocs de nem vagyok még képben2009. szept. 21. 07:45
1/2 anonim válasza:
Szia.én az almalét csak simán kifacsartam,igy itattam vele először csak pár kanálall,majd másnap is pár kanállal,aztán már majdnem 10 kanálall megette,aztán adtam neki baracklevet,lereszeltem almareszelőn,és leszűrtem a levét,egy két kanál először aztán másnap több.közben figyeld a babád,mert ezek az első flatok amik nem anyatej,és változik a széklet,és nehogy kiütése legyen,stb.én kb 1 hétig leveztem csak vele,aztán már kapott egy pici almampürét,almareszelőn lereszelve,csak simán.másnap már több kanálall,ez már lasabban ment mert már pépes,és sokáig csak forgatta,volt,hogy öklendezett is tőle,ugy hogy ehez több idő kelett.amikor öklendezett mindig abbahagytam,nehogy elmenjen a kedve a kanalazgatástól,van időnk nem sietünk sehová.Aztán ugyanígy adtam a barackpürét is.azt is almareszelőn reszeltem le,és nem adtam hozzá semmit,elég leveses az.kb 2 és fél hét telt el a hozzátáplálástól kezdve amikor már szépmennyiséget megevett a babóm,ő utána kapott tápszert mert ő már akkor nem szopizott.kb 3 hét múlva kapta először az első sötőtök kanalakat,azt is apránként,első nap 3 kanál,aztán 6,aztán ha már 6 kanálall megeszik és nincs semmi baja,én adtam neki addig még ő ette magától és volt törelme.1 hónap múlva kapott tejpépet először,aztán meg a többi fözeléket is megkóstoltuk,a répát,a krumplit stb.voltak olyan napok amikor nem is kóstóltattam vele csak 1 kanálall,mert láttam,hogy nem akarja,ezért nem eröltettem,igy elég hamar ki tudtam váltani 2 étkezést is.sok sikert nektek.
2/2 anonim válasza:
Ezen az oldalon egy csomó hasznos dolgot találsz a hozzátáplálással kapcsolatban. Hogy mit, mikortól, hogyan és hányszor ehet. Ráadásul receptek és elkészítési módok is vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!