Milyen gyakran jut időtök vagy van kedvetek a szexhez?
1-2 vagy akárhány babát, gyereket nevelő anyukákat kérdeznék.
Őszintén válaszoljatok légyszi.
A kedvem egyenlő a nullával.Csemetéim előtt se volt túl nagy,de mióta megvannak,azóta problémás a helyzet.
Régebben figyelt rám,most amolyan essünk neki szitu van.Sajnos hiába van az hogy a gyerekeim nem látják (26 és 6 hónaposak),de a tudat,hogy ébren vannak még,elveszi a kedvem.És mint tudjuk kedv nélkül nem a legjobb.Páromat nem zavarja különösebben.
Engem igen,egy gyerekkori emlék miatt.Kicsi voltam még és anyuékkal egy szobában aludtunk és 1x felébredtem és láttam a szitut.Ez még néha felrémlik és nem akarom,hogy ezt lássák a gyerekeim is.
Örülnöm kéne,hogy így is megkíván a párom,de mégis amolyan "raktárnak" érzem a helyzetet.
A nap 1-2 ből mára heti 2-3 lett az elmúlt 2 évben.
Van mikor felhozom a témát és javul a helyzet,de mindig vissza esünk.
Kell 1-2 nap gyerkőc mentes nap,hogy csak egymással foglalkozzunk.
Heti 2x szoktunk együtt lenni, és nagyon akarjuk, csak sajna többször nem jön össze a fáradság miatt.
Egy 7 hónapos és egy 3 éves kisfiunk van.
Szerencsére a vággyal soha nem volt gond(kip-kop), azt a 2x6 hetet is alig bírtuk kivárni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!