Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák van kedvetek mesélni?

Anyukák van kedvetek mesélni?

Figyelt kérdés

Mi volt a legaranyosabb,legkedvesebb,legviccesebb vagy éppen legveszélyesebb amit gyermeketek csinált?

Imádom az ilyen történeteket olvasgatni!

2012. jan. 18. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 11 hónapos. Kb.egy hónappal ezelőtt vettem neki egy plűss macit. Odaadtam neki, mosolygott egy nagyot, majd magához ölelte. Nem nagy dolog, de akkor ölelt magához először valamit, és tisztára könnybe lábadt a szemem :)
2012. jan. 18. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
kisfiam 2,5 éves, a napokban azt mondta: Ha nagy leszek eszek rágót, iszok bort, és felmegyek a padlásra :D
2012. jan. 18. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az összes pillanat szinte a legkedvesebb:) a legveszélyesebb: egy pillanatra nem figyeltem oda és a 7 hónaposom azonnal megtalálta a konnektorokat és azzal játszott, na ekkor megijedtem. Gyorsan odaszaladtam és erőteljesen rászóltam, de szerintem még úgyse érti meg :) azóta teljesen el van barikádozva, hogy még véletlenül se nyúljon hozzá
2012. jan. 19. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:

igaz már nem baba a fiam,mert 2,5 éves,de van neki nagyon sok aranyos,vicces pillanata.ő egy igazi nagydumás csávó,és vannak olyam szövegei,hogy az ember földet fog.ma reggel felhívtam anyukám,h kell e tojás nekik is.mikor a fiamnak odaadtam a telefont,hogy köszönjön a maminak,akkor édes hangon megkérdezte,hogy :Mama neked is kell tojás?.utána a másik füléhez is oda kellett tenni a telefont és ugy is megkérdezte,h kell e tojás :)

veszélyes meg,mikor az apja vetkőztette és megcsúszott a lába a mosógépen állva,és majdnem leesett.akkor nagyon megilyedtem,azóta nem engedem h feltegye a mosógépre.szegényemnek akkor 3 fogzománca bánta a dolgot :(

2012. jan. 19. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!