Kismamák, ti hogy álltok hozzá a szexhez? Van kedvetek
hozzá?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 19:15
1/7 anonim válasza:
az asszonynak van!!! ha úgy alakul,akkor reggel korábban kelünk azt zamek.
2009. nov. 1. 19:19
2/7 anonim válasza:
Nem nagyon. :(
28 hetes km
2009. nov. 1. 19:26
3/7 anonim válasza:
Mikor megszültem,nagyon nem volt nem is igazán a kedv csak mire odaértünk ,hogy elaludt a baba már hulla voltam!
Aztán hónapokkal később már kezdtek helyére állni a dolgok a heti 2* szex már 3-4 lett,Most már 1 éves a baba és minden rendbe megoldottuk ha van szabad negyed óránk már egymásnak esünk! De nem volt egyszerű eljutni idáig,sajnos nagyon sok kapcsolat ezen bukik! Mert hiába tagadjuk a szex nagyon fontos egy kapcsolatba!
2009. nov. 1. 19:50
4/7 anonim válasza:
Lassan már másfél éve, hogy semmi:( Nekem még lett volna kedvem az elején, de a páromra rájött a bolondóra, vagy nem tudom, nem segít semmit, hajnalig ül a számítógép előtt, játszik, a gyerekkel sem törődik, én a fiam mellett dolgozom is, plusz háztartás stb, estére már nincs kedvem semmihez sem. S nem csak a fáradtság miatt, nagyon bánt, hogy nem foglalkozik a kisfiával, pedig szegény lúrkó nagyon igényelné. Így sajna az apukától is elmegy a kedvem, szomorú vagyok, de ez van...
2009. nov. 1. 21:03
5/7 anonim válasza:
Én a terhesség alatt nagyon kívántam a szexet volt hogy egy nap többször is, amikor megszültem jött a 6 hét szünet és utána nem mindig kívántam, de ha a férjem akarta természetesen belementem. A barátnőm férje ezért csalta meg a bnőmet és paráztam! Nem kellett volna mert a férjem imád és a babát is!
2009. nov. 1. 21:15
6/7 anonim válasza:
Hát nekem most így 10 hetesen nem sok (8-9 hetes koromig mondhatni semmi - a rosszullétek és a fáradtság miatt), de reménykedem, hogy úgy, ahogy a többi terhességemnél, most is újra "erőre kapok" a 4. hónaptól, mert már nagyon sajnálom a férjemet... (Persze így is csináljuk időnként, csak nem túl gyakran, de várom már, hogy visszaálljon a rend!)
2009. nov. 1. 21:18
7/7 anonim válasza:
szia,
az első terhesség alatt a 14 hétig tilos volt, nem is igényeltem, aztán zöld utat kaptunk, minden rendben volt kb. a 34-35 hétig, viszont onnantól egyszerűen nem ment, állandóan rosszul voltam, égett a gyomrom
szülés után elég sok időnek kellett eltelnie (4-5 hónap)mire minden a régi lett, mert bár néha meg is tettem a férjem kedvéért, nem volt az igazi
most megint babát várunk, az első időkben sokat voltam rosszul, elég keveset voltunk együtt, de a 12 héttől helyreállt a rend, nincs okom panaszra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!