Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11cm a babám talphossza ti...

11cm a babám talphossza ti hányas cipőt vennétek neki 20-ast vagy 21-est?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a 21-est venném, mert annyival nem nagyobb, hogy leessen a lábáról, viszont olyan ütemben nő ilyenkor a lábuk, hogy így egy szezont kibírsz vele.
2012. márc. 12. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Az kb 18-19-es lábméret így 20-nál nagyobbat nem vennék. Ha nagyon nagy akkor nem tud benne menni. Én is vettem a télen szuper akciósan egy 22-es cipőt az akkor épp 20-as lábú lányomnak, akinek a tél alatt épp csak nagyobb lett a lába, mint 20-as így max 21-es cipőt tud hordani. A 22-es szuper tavaszi cipőjében csak csoszog, talán őszre belenő (ha nincs szerencsém akkor nyárra)
2012. márc. 12. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Mérd le a talpát úgy, hogy lábra állítod, a sarkától a lábujj végéig.

A legjobb az lenne, ha felpróbálnád rá, de ha neten rendeled, akkor is a cm-t nézd, ne a méretezést.

2012. márc. 12. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:
a jelenlegi cipője egy Nike 20-as a beleírt bth:10,5cm de már nagyon nehezen adom fel rá.Viszont amit néztem és nagyon furcsa volt, hogy minden cipőnek más a talphossza valamelyik 20-asnak 12,5 valamelyik 21-esnek meg 11cm.Akkor most mi van?
2012. márc. 12. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz!Köszi a válaszokat!
2012. márc. 12. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezért jó, ha fel tudod próbálni vagyis a babád :), mert minden cipő méretezése más. Ha viszont neten rendeled 8esetleg használtan) akkor kérd meg az eladót, hogy mérje le a belső talphosszt, te pedig úgy mérd a babádét, hogy áll, (ha esetleg nem így mérted volna), mert ha csak felemeled a lábát és úgy méred le akkor kevesebbet ad.
2012. márc. 12. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp próbáld rá! A Siesta cipőknél pl a 19-es belső talphossza 12 cm, az most picit nagy a lányomnak, de tavaszra jó lesz.

De pl. az Elefanten cipője 18-as, és még van benne hely elöl.

Vettem tavaszra egy Adidas cipőt is, az 20-as, de még nagyon nagy. Tud benne menni, de legalább másfél centi van még benne elöl.

Neki is 11 cm a lába.

2012. márc. 12. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen 20 ast vagy kissebbet és mérnék. Azt ajánlják, hogy a cipő 0,7 cm-el legyen nagyobb a lábnál!
2012. márc. 13. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!