Milyen könyveket vennétek 14 hónapos kislánynak? Érdemes már most belépni a Disney-s könyvklubba?
Az én 13 hónapos lányomnak a kemény laposak váltak be most.
Nagyon szereti a kisvakondos és a babaros sorozatokat.
Illetve vannak állatos könyvei is, azokat az Auchanban vettük, semmi extra és drágák sem voltak.
Egyelőre csak kemény laposat vegyél neki, mert azt nem tudja eltépni, leharapni a sarkát... stb.
Az én lányom a Boribon-sorozatot imádja! Már majdnem mindet megvettük. Nem tartozik a legolcsóbb könyvek közé, mert 1500 Ft darabja, de szerintem megéri!
Grimm mesés és hasonló könyveket még én sem vettem a lányomnak, pedig már 2 éves. A terjedelmesebb meséskönyvekben inkább csak a képeket nézi.
Boribont viszont már 1 évesen is türelmesen hallgatta végig. :)
Én beléptem ebbe a klubba, mikor a kislányom alig egy éves volt. De korán rájöttem, hogy egyenlőre felesleges. A Macskaarisztokraták és a Verdák nem érdekelték egyáltalán és most 3 évesen sem nagyon.
Annál inkább a Boribon sorozat, Bogyó és Babóca sorozat meg a leporellók.
A másik nagyon nagy kedven a Trixi-könyvek, egyszerűen megunhatatlan számára. Éppen 1 éves kora óta gyűjtjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!