Mi a véleményetek erről a tricikliről? Vennétek 16 hónaposnak?
Kislányom rettenetesen utálja a babakocsit, és arra gondoltam, talán ezzel tudnánk közlekedni. A ti babátok szereti a triciklit. Hajtani nyilván csak később tudná, de addigis ezzel tudnám tolni ha épp nincs kedve sétálni.
Szia!
Nekünk is pont ilyen van,a kisfiamnak mi is ennyi idősen vettük,nagyon szerette,most 2 éves mult,már a karfa nálkül használjuk!Kisfiam is utálta a babakocsit!
Szuper járgány, nekünk is ilyen van. 10 hónaposan vettem a kislányunknak, most 18 hónapos. Nap mint nap használjuk, nagyon szereti. Napernyő nekem nem hiányzik rá, mert nyáron is adtam sapit a lánykám fejére, hogy ne tűzze a nap. Az állatkáit a kis csomagtartóba tudja ültetni.
Nekünk még rajta van körben a leesésgátló is, mert nem hajtja még magától a triciklit a kislányom, és így teljesen biztonságos, a biztonsági öv mellett még ez is védi a leeséstől. Ezen kívül nekem még nagyon tetszik a színe is, hogy olyan élénk, vidám. Megvenném újra.
Egyébként nem teljesen műanyag, mert a váza alumínium, és ha triciklit keresel, ami előbb szülőkaros járgányként működik, majd pikk-pakk átalakítható triciklivé, akkor ez tökéletes választás. Nagyon könnyű darab (ha esetleg lépcsőn kell cipelni, vagy akár gyerekkel együtt felemelni valamiért). Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!