Mi a véleményetek erről a tricikliről?
Figyelt kérdés
Sokat szeretünk sétálni úgyhogy sokat lenne benne a kisfiunk fontos hogy kényelmes legyen! 1 éves szülinapjára kapná Áprilisban!
2012. márc. 7. 09:24
1/4 anonim válasza:
Nem rossz, de ennél jobb van a vaterán 15-ért, az is hasonló kialakítású és új.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez túl van bonyolítva, de te ismered az igényeidet. Ami nekünk fontos volt: gumibetétes legyen a kereke, hogy ne zörögjön úgy, mint a műanyag, legyen rajta lábtartó, hogy pihentetni tudja a lábát, amíg nem tudja tekerni a triciklit, legyen rajta biztonsági öv, legyen rajta levehető biztonsági gyűrű, szülőkaros legyen. Ezt a smart trike mind tudja, úgyhogy mi azt vettük. Tető nem kellett rá nekünk, mert úgyis könnyű sapi volt a kislányomon, ami védte a fejét a naptól.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki, de ez csak tologatósnak jó szerintem, túl nagynak, nehéznek tűnik, és szerintem nem fogja tudni maga hajtani. Néha ez egyszerűbb jobb..
4/4 anonim válasza:
Mi sem akartuk túlbonyolítani, ilyet vettünk 1 éves lányunknak - a színe inkább ibolyakék, nem mint a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!