Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a tricikliről?

Figyelt kérdés
Elvileg mindent tud jóformán, ami szempont nálunk, de mindenhol gyanúsan olcsó a többihez képest ebben a kategóriában. bizonytalankodom. ha ez nem, akkor melyik? horror árak kilőve :-)
2012. febr. 25. 21:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

[link]

a link első körben lemaradt, bocsánat!

2012. febr. 25. 21:38
 2/16 anonim ***** válasza:

Miért, ez mennyibe kerül? Emlékeim szerint olyan 6-8000 Ft nem?

Ennek nincs lábtartója, leesésgátlója, nincs egyéb extra rajta, egy sima tricikli.

2012. febr. 25. 21:43
 3/16 A kérdező kommentje:

Használtan keresem és használtan már 3500-4500 körül van. újonnan 6-8 ezer? esetleg nem tudod, mi a márkája?

Tudom, semmi extra, 15 hónaposnak lenne vásárolva.

szempontok: van biztonsági öve, állítható az üléstávolsága, fixálható a kormány és a pedál is. sajnos a kereke műanyag :-( szóval extra igényeim nincsenek is, gondolom.

2012. febr. 25. 21:48
 4/16 anonim ***** válasza:

Ja, az lemaradt, hogy nekünk is ilyesmi van, csak más színben, ma pedig egy akár pont ilyenen szórakozott a kislányom a Decathlonban. Még nem tudja hajtani magát, csak lökdösi a lábával előre. Semmi baj nincs a bicajjal, szerintem teljesen jó.

Szerintem inkább a kínai gagyitól óvakodj, a napfénytetős,és akkora ormótlan állat van a kormányra ültetve, hogy nem lát ki tőle a gyerek. Na olyat, ne vegyél. Pl ilyet ne!!

[link]

2012. febr. 25. 21:49
 5/16 A kérdező kommentje:
ja és állítólag a váz és a kormányszerkezet is fém
2012. febr. 25. 21:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Az állatfejesektől a hideg kiráz, köszönöm :-)))) pláne, ha még zenél is :-DDDDDDD
2012. febr. 25. 21:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Az árak, amiket írtam, reálisak egy ilyen bicóért? 4000 körül használtan jó áron van?
2012. febr. 25. 21:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom, hogy milyen márkájú lehet, a színei alapján olyan Smoby jellegű.

Ami nekünk van, annak sem emlékszem a márkájára, de azt tudom, hogy pont egy éve kaptuk és az Auchanban 6000 -ért lehetett akkor kapni. Szerintem most is ennyi körül lehet.

Akkor ez volt a legolcsóbb ebben a kategóriában. (Remélem jól emlékszem.) Ugyanazokat tudja, mint amit írtál, fémvázas, fixálható pedál, heveder, műanyag kerék, szinte ugyanúgy néz ki, csak nekünk piros, kék, sárga.

Általában használtan fél áron lehet venni, ha arról van szó ami a képen van, az jó állapotúnak néz ki, 3500 Ft-ért még megéri, ha nem drága a posta vagy az elmenetel érte.

Megtaláltam, nekünk ilyen van, de biztos, hogy nem volt 10 ezer tavaly.

[link]

2012. febr. 25. 22:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok.

Most nézem, hogy nagyon felmentek tavaly óta az árak, akár még a 4000 Ft is reális lehet.

2012. febr. 25. 22:21
 10/16 anonim ***** válasza:

Figyu csak!! Ez pont ugyanaz a bicaj, mint ami nekünk van, csak másik színben!:)))Jó kis darab, én ajánlom.

Kinagyítva a képeket, minden stimmel!

Márkája: Smart My First Trike, ha utána akarsz nézni.

Itt a normális kép róla:

[link]

2012. febr. 25. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!