Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használ valaki Chipolino...

Használ valaki Chipolino Tiana babakocsit? Mi a véleményetek erről a kocsiról?

Figyelt kérdés
Annak, ami most van megakadnak az első kerekei a fényes padlókon, erővel kell tolni. Ezt a Tiana kocsit tényleg könnyű kezelni, egy kézzel is tolható? Már 2 éves a picúrom, de ara gondoltam, a hordozó és a mózes jó lesz a pocaklakónak.
2012. febr. 25. 07:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is megakadt a fényes padlókon... Én egy kézzel nem tudtam tolni. (Amúgy könnyű, praktius kocsi.egyszerű cserélni rajta a dolgokat, jól még lehet pakolni a bevásárló kosarat.) Ha ez a két dolog nem annyira zavar, akkor mindenféleképpen megéri :-)
2012. febr. 25. 07:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, bocs, most értelmeztem a kérdésed(korán van:-) )

szóval, nekünk tiana van, annak is megakadnak az első kerekei.

2012. febr. 25. 07:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Hoppá! Már megrendeltem zöld színben, olyan vidám és nem vészes az ára sem. Van egy bolt, ahol ki van állítva, nem úszom meg el kell mennem kipróbálni, csak ott szőnyeg van a padlón... talán megengedik, hogy a bolt elött is megnézzem...
2012. febr. 25. 07:34
 4/5 A kérdező kommentje:
és köszönöm :)))
2012. febr. 25. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen:-)
2012. febr. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!