Mi a véleményed erről a tricikliről?
Húha, azt mondjátok, hogy ami a képen van, az gumibevonatos kerekű? én azt hittem, totál műanyag, mert a hirdetésben erre vonatkozó infó nem szerepelt. rákérdezek a hirdetőnél.
Igazából elég messze van, de hajlandó postázni az illető, csak meg tudnánk egyezni valahogy.
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, tudtam, hogy ismét számíthatok a "gyakorisokra" :-)))
Nekunk allatfejes van, egyebkent ajanlani tudom batran.
Nincs am azzal semmi gond: mi ugy kezdtuk, hogy levettuk a fejet (kipattinthato), ugyhogy se fej, se zene. A napfenytetot sem raktam fel ra, mert funkcioja nem volt es igy mar nem is csicsas. Ugy nez ki, mint az osszes tobbi tricikli.
Ellenben 8ezerert vettuk teljesen ujkent, dobozban, volt labtartoja es leesesgatlo is rajta, fem a vaz, jo strapabiro. Mondjuk a fiam egy eves volt akkor, a keresztlanyunknak is elso szulinapjara vettunk olyat, igy nekunk kellett a labtarto es a leesesgatlo egyarant.
Csak azert irtam le, hogy tudd: ha az allatfej es a zene, illetve a csicsas napfenyteto tart vissza attol a tipustol, akkor ne izgulj, pillanatok alatt kiiktathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!