Mi a véleményetek a lenti tricikliről? Használ valaki ilyet? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a választásnál?
Mi ilyet vettünk ikreinknek, ezen a tolókar magasságát is lehet állítani, a tolókarral tudod irányítani, nem kell emelgetni és a kereke gumis. Most még akciós is. Szerintem nagyon tuti kis járgány!
Mi pont most vettünk triciklit, és ezt vettük:
Élőben nem ilyen nagyon kék, hanem lilás ibolyakék - lánynak vettük (majd teszek azért rá pár lányos matricát).
Nekünk az volt fontos, hogy tolókaros legyen, mely tolókar irányít kereket is. Legyen kiiktatható lábtartója, legyen levehető keret a baba védelmében. Heveder sem ártott volna - ezen nincs, de 1 évesnek már nem is kell, amúgy ahogy néztem, lehetne rá utólag applikálni. Az árnyékoló praktikus. A kiskosara ne legyen túl pici.
Ne legyen csúnya műanyag látványa, mint a régiós-oknak.
Az ülése se legyen túl pici, mert akkor hamar kinövi - mi ezért nem vettük meg a brendonos-t, amit itt az előbb belinkeltek.
Utolsó vagyok!
Mennyi idős a gyerkőc? Mert szerintem ezek is jók:
2 éves lányom tavaly kapott ilyet, és már akkor is használtuk, nem volt gond, hogy "egyszerűbb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!