Mikor (hány hónaposan) bíztátok rá először babátokat másra?
6 hetes nőgyogyi kontrollnál anyukámra bíztam először. Kb 3 órát voltam távol.
Mennyi időre gondolod?
11 hós múlt, kb két hete hagytuk anyósomnál a babut fél órára, míg elmentünk a CBA-ba. :)
2 éves koráig az első gyerekemet sem hagytam senkire, pedig anyunál laktunk, megtehettem volna.
A baba pszichoszociális fejlődése szempontjából az a jó, ha minél többen veszik körül: nagymama, nagynéni stb.
Ez persze nem azt jelenti, hogy rögtön le kell passzolni, amint lehet :)
Én nagyon nehezen bízom rá anyósomra, anyukámra a babát, egyszer már az egyik nagynénije is vigyázott rá. Szinte megfulladok a baba nélkül :(( De tudom, hogy ez picit önző szeretet és vele tolok ki, ha egyfolytában csak velem van, így néha mondvacsinált programokat találok ki, amikhez nincs sok kedvem, csak hogy a nagyikkal legyen, mert tudom, hogy ez így jobb neki.
Szóval nem biztos, hogy akkor vagy önzetlen a babáddal szemben, amikor magadhoz láncolod :) Szeretni is tudni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!