Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisbabákra, újszülöttekre...

A kisbabákra, újszülöttekre miért nem adnak soha fekete színű ruhácskát?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy újszülött babán vagy kisbabán soha nem lehet látni fekete színű tipegőt vagy rugdalózót és ez az amit nem értek. A fekete a világon az egyik legjobb szín. Én lehet, hogy már legelőször egy fekete ruhácskát fogok ráadni, mert ha fekete haja lesz, még menni is fog hozzá. Szerintem feketében is ugyanolyan aranyosak lennének mint bármelyik másik színű ruhában.
2012. márc. 12. 14:33
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Itt vannak a legmenőbb fekete ruhadarabok csak babáknak!

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 13. 20:18
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Röviden és tömören SZÖRNYŰ!Iszonyatosan néznek ki abban a fekete ruhákban.
2012. márc. 13. 21:13
 33/37 anonim ***** válasza:
79%
Furcsa módon bárki meglátta a fiamat feketében,tetszett neki...senki sem szólt meg..egyedül a 62 éves nagynéném...de tök mind1.
2012. márc. 13. 21:21
 34/37 anonim ***** válasza:
72%

Komolyan egymásnak mentek emiatt?! Újszülöttön számomra is több mint fura lenne, ha talpig feketében lenne. De például a harmadik linken lévő body egy rózsaszín kantáros nadrággal vagy ruhával, szerintem nagyon aranyos lenne. És az első képen lévő kisfiú is csini. Totyogó piciken szerintem már egyáltalán nem gáz a fekete.

Számomra az az idétlen, amikor az újszülöttet farmernadrágban és ingben viszik haza a szülei.

2012. márc. 14. 06:36
 35/37 anonim ***** válasza:
72%
Kinek mi tetszik! Nekem személy szerint nem tetszik a fekete egy kicsin, ezért én nem adok rá. De ha másnak tetszik, hát adja rá! Különböző emberek vagyunk különböző véleménnyel, ízléssel, és ezt el kell fogadni. Kár ezen vitázni, mert úgy sem lehet meggyőzni senkit, hogy adjon rá, vagy éppenséggel ne adjon rá feketét.
2012. márc. 14. 10:39
 36/37 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat.

Lebeszélnélek a fekete ruhákról. Tudod, a gond az, hogy ezt Te választod, és nem a gyerek, neked jó és nem a gyereknek. A gyerek fejlődésének nagyon nem jó, ha feketébe öltözik. Foglalkozom ilyesmivel, kérlek hidd el! Én is imádom magamon a feketét, elegáns, gyönyörű, a sötét hajamhoz is megy, de ahogy az ötévest nem ültetem le mondjuk egy komoly filmdráma elé, ami nekem a csoda maga, úgy a saját fekete ruháimat sem erőltetem rá az újszülöttre. Ellenben minden más színt ráadnék, függetlenül a nemétől, kék, sárga, piros stb.

2012. júl. 24. 11:39
 37/37 anonim ***** válasza:
Az én 2,5 éves kislányomnak van egy fekete pamugatyája apró fehér virágokkal, és mindig valami szép élénk színű felsővel adom fel rá. Nem vettem észre, hogy befolyásolná a hangulatát... És láttam eladó rugit is sötétkéket, azon meg volt egy kis fehér csipke gallér, az finomította. Nem kell teljesen elzárkózni ezektől.
2012. dec. 1. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!