Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisbabákra, újszülöttekre...

A kisbabákra, újszülöttekre miért nem adnak soha fekete színű ruhácskát?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy újszülött babán vagy kisbabán soha nem lehet látni fekete színű tipegőt vagy rugdalózót és ez az amit nem értek. A fekete a világon az egyik legjobb szín. Én lehet, hogy már legelőször egy fekete ruhácskát fogok ráadni, mert ha fekete haja lesz, még menni is fog hozzá. Szerintem feketében is ugyanolyan aranyosak lennének mint bármelyik másik színű ruhában.
2012. márc. 12. 14:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
49%
Talán észre kellene venni,hogy változnak az idők...10-20 éve fekete babakocsi?fekete babaruha????Semmi ilyesmi nem volt.most szinte bárhol kaphatsz fekete babakocsit pld.de fekete babaruhákat is.egy vagány fekete ruhás babát azért nem lehet egy lapon említeni egy agyilag visszamaradott flitteres,csillogó miniruhás vénasszonnyal..
2012. márc. 12. 20:44
 22/37 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó, változnak az idők, már nem a 80-as években vagyunk, hogy minden színnek csak a politikai tartalmát lássuk. Angelina Jolie is szinte majdnem mindig feketébe van, és mégse öreg néni!
2012. márc. 13. 07:51
 23/37 anonim ***** válasza:
20%
Az idők változnak, de az íratlan szabályok nem. Ezt sem ártana észrevenni.
2012. márc. 13. 09:26
 24/37 anonim ***** válasza:
14%
Aki kisbabára felete rugdalózót ad meg egyéb fekete ruhákat, az sem komplett, de ízlés dolga. Nem baj, a kérdező legalább talált magának egy másik furabogarat, akivel karöltve lázadhatnak :)
2012. márc. 13. 09:27
 25/37 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk éppen annak, hogy a fekete színnek és a gyásznak van némi kapcsolata egymással, nulla politikai tartalma van, inkább kulturális...
2012. márc. 13. 09:27
 26/37 anonim ***** válasza:
47%
Ez most komoly,hogy egy fekete melegítőalsós pár hós babát láttok és azt gondoljátok,hogy az anyja nem komplett??milyen íratlan szabály????Miről beszéltek?Mutass egy akármilyen internetről,ismerőstől ,bárhonnan származó képet,amin fekete ruhadarab van egy babán..ami mondjuk 15 évvel ezelőtti...nem találsz..öregasszonyt miniszoknyában bármennyi idővel ezelőttről találsz..20-30 évvel ezelőttit is..most 1másodperc alatt találsz fekete ruhadarabot,fekete ruhát viselő babás képet.akkor miről beszélünk,hogy nem az idők változnak?Ha nem változnának,akkor most sem lehetne SEHOL sem látni,sem kapni.
2012. márc. 13. 10:59
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén! Miért kellett lepontozni, mert azt írtam, hogy én a gyásszal társítom a feketét és nem adnék a lányaimra. Vagy az volt a baj hogy megkérdeztem hány éves a kérdező? Kíváncsi voltam én is. Ez gond? Általában ugyanis a kamaszoknál és fiatal felnőtteknél szokott divat lenni a fekete. Most kiderült hogy kivétel erősíti a szabályt. Nem csak az a válasz hasznos ami egyezik a mi véleményünkkel. Legalábbis érett felnőtt emberek között. Különben is a kérdező nem azt kérte hogy jelentkezzen olyan aki feketébe öltözteti a gyerekét, hanem azt kérdezte, hogy ki miért nem öltözteti így.
2012. márc. 13. 11:38
 28/37 anonim ***** válasza:
72%
Egy valakinek nem hasznos a válasza szerintem,aki szerint én egy nem komplett anyuka vagyok( a többi velem egy véleményen levő anyukával együtt)!!!Mindenkinek van egy véleménye ok.De ne haragudj kedves nem is tudom hányas válaszoló anyuka és kedves kérdező,hogy mertem válaszolni,vagyis nem válaszolni a kérdésre.a véleményemet mondtam el,engem totál lepontoztatok,mert feketét is adok a gyerekemre,mondjuk pont leszarom a pontozást..csak annyira idegesítenek,amikor nem komplettnek,lázadozónak titulálnak..azért,mert nem csak almazöld,narancssárga,égszínkék és bézs plüssrugiba öltöztetem a fiam.
2012. márc. 13. 11:49
 29/37 anonim ***** válasza:
47%

Miért kell egyszerre a politikát idekeverni?Az én kislányomnak piros babakocsija volt,de ettől még NEM vagyunk mszpsek.Akárki akármit mond a fekete igenis gyászos!Nem véletlenül a gyász színe.És egy babán nem áll jól,nem aranyos benne.Szerintem se komplett aki feketébe öltözteti a gyerekét.Kedves kérdező!Ha te feketébe öltözteted majd a gyerekedet,a te dolgod,de jó páran meg fognak érte szólni.Főleg ha a kórházból is már abban hozod haza,lesz miről beszélniük a csecsemősöknek.

A pontozásról meg,itt aki nem ad feketét a gyerekére azt azért pontozzák le azok akik adnak és ugyanígy fordítva.

2012. márc. 13. 18:55
 30/37 A kérdező kommentje:

A fekete szín is jól áll a babáknak!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 13. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!