mi a gond vele? Eszembe nem jutna másképp kezelni mint az összes többi színt
2012. jan. 14. 22:27
4/14 anonim válasza:
17 hónapos csajszimnak van egy D&G fekete hosszított garbós nyaku felsője mintával az elején. nagyon csini benne. illetve fekete az overál nadrágja is.
2012. jan. 14. 22:29
5/14 anonim válasza:
Nekem lányom van. Még nincs neki fekete ruhadarabja, de miért ne??? Láttunk egyszer egy fekete body-t rózsaszín mintával és írtó jól nézett ki.
2012. jan. 14. 22:29
6/14 anonim válasza:
Én nem rajongok a feketéért, én se nagyon hordok. Én eddig sose adtam rá, sztem egy gyerek legyen vidám szinekben, a fekete pedig nem az. De kinek mi tetszik, tudod izlések és pofonok...
2012. jan. 14. 22:37
7/14 anonim válasza:
Nekem valahogy nem jön be max csini nacit adnék feketét az 5eves fiamnak most van pár fekete alapú poloja meg nacija. Én imádom a feketét magamon mert ápol és eltakar de pl terhesen nem tudtam hordani.
2012. jan. 14. 22:59
8/14 anonim válasza:
Én sokat hordok feketét, illetve hordtam a szülés előtt. A lányom újszülött korában ordított ha rajtam, vagy Apán fekete volt, és nem lehetett megnyugtatni, csak ha átöltöztünk. Most 1 éves, már elfogadja, ha időnként fekete is van rajtam.
Rá eszembe sem jutott feketét adni. Szerintem felnőttes szín nagyon, és nem valami vidám. Persze ha mintás és van benne fekete is, az nem baj. :) Eddig nincs neki semmi feketéje. Szerintem az első darabok ünneplős cuccok lesznek... annál nehéz megkerülni.
2012. jan. 14. 23:41
9/14 anonim válasza:
Persze. Nyilván nem öltöztetem goth-nak, de egy-egy fekete ruhadarabtól nem lesz depressziós...
2012. jan. 15. 00:57
10/14 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagy marhaság! Ugyan miért ne hordhatna fekete ruhadarabot, sajnálatos módon egyre több ember él abban a begyöpösödött tudatban hogy a fekete csak a gyász és a tragédiák jelképe. Nem kell ahoz fekete ruha hogy valakit elüssön egy kocsi...stb. Nem a színek határozzák meg a sorsunkat!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!