Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisbabákra, újszülöttekre...

A kisbabákra, újszülöttekre miért nem adnak soha fekete színű ruhácskát?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy újszülött babán vagy kisbabán soha nem lehet látni fekete színű tipegőt vagy rugdalózót és ez az amit nem értek. A fekete a világon az egyik legjobb szín. Én lehet, hogy már legelőször egy fekete ruhácskát fogok ráadni, mert ha fekete haja lesz, még menni is fog hozzá. Szerintem feketében is ugyanolyan aranyosak lennének mint bármelyik másik színű ruhában.
2012. márc. 12. 14:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
47%
En is imadom a feletet mert nem vagyok nadszal de pl terhesen sem hordtam egyszeruen ugy ereztem nem hrodhatoma gyasz szinet mikor epp egy elet fejlodik bennem. A gyerekeimen se volt meg a pici5 honaposnak van egy nagyon sotetkek unnepi nacija, a nagy5 evesnek van egy nagyon sotet szurke szinten unnepi nacija es ennyi. Pedig fiuk mindketten nekik meg jobban allna talan mint csajoknak
2012. márc. 12. 15:14
 12/37 anonim ***** válasza:
47%
en azert nem adok ra, mert nem tetszene rajta, ahogy all, en sem hordok feketet es amugy sincsenek fekete babaruhak. szoval en rondanak tartom.
2012. márc. 12. 15:22
 13/37 anonim ***** válasza:
76%

Egyébként nem is nagyon lehet kapni, leszámítva a turis halloween jelmezt..Én speciel még sosem láttam fekete body-t vagy rugi-t. Lehet ha láttam volna, vettem volna, nem tudom.

Én ha egy babán látnám, nem gondolnék a gyászra...

2012. márc. 12. 15:32
 14/37 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon-nagyon tetszik a fekete body, főleg ha vicces felirat van rajta vagy koponya vagy ilyesmi:). Ez valószinűleg az én ízlésvilágomból adódik, ugyanis a ruháim 90% fekete, a többi, szürke, sötétkék vagy sötétzöld, egy-két fehér alap darab.Ennek ellenére a kislányomnak csak lányos ruhái vannak, rózsaszín árnyalatok, fehér, citrom, és néhány lila. Hogy miért nem adnak? Nem tudom, szerintem nem a gyász és a morbidság miatt, hanem mert nem elterjedt, én pl kivagyok attól hogy elmegyek venni valamit a lányomnak és nincs színválaszték, vagy nagyon lányos vagy nagyon fiús darabok vannak. Barna, vagy zöld ami mindkét nemnek jól áll nagyon kevés helyen van. A fekete szín meg szerintem azért is lenne praktikus mert nem látszódna azonnal rajta a kakaó vagy bármi más folt amit játék és csúszásmászás közben összeszed. :)
2012. márc. 12. 16:34
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlati oka is lehet.

Egy jó kis bukás csúnyán meglátszik rajta. :o)

2012. márc. 12. 16:38
 16/37 anonim ***** válasza:
64%
Én imádom a fekete színt.adtam is a babámra,már pár naposan is,sok fekete ruhája van.melegítő,body,mindenféle fekete ruhája van.bár első ruhának biztos nem adnám,de amúgy igen..:)l ehet kaapni 56 és még kisebb méretekben is.
2012. márc. 12. 16:59
 17/37 anonim ***** válasza:
36%

Én soha nem adnék a gyerekemre feketét,pedig már 2éves.

A fekete nagyon gyászos,még babakocsiba se vennék soha feketét.Mikor látok egy tiszta fekete babakocsit hát...

Lehet hogy morbid amit mondok de én a fekete babakocsira csak annyit tudok mondani hogy olyan mint egy halottas kocsi.Gondolom úgyis le leszek pontozva.

2012. márc. 12. 17:47
 18/37 anonim ***** válasza:
18%
Mindig vannak lázadók, 12 és 30 éves korosztályban is, a kérdező ilyen, lázadó és "legyünk szabadabbak!!!" Ez csodás, de gyakorlod te kedves kérdező, mást felesleges buzdítani :) Egy néni ha pinket venne fel simán azt gondolnák hogy nem komplett. És nem azért mert bigottak az emberek, hanem azért, mert egyszerűen mindennek megvannak az ízlésbeli határai.
2012. márc. 12. 18:36
 19/37 anonim ***** válasza:
38%
Az Adams Family-ben volt a kis Adams babának fekete kocsija :) Meg a Batman-ben a pingvinembernek, amikor baba volt. Ez azért nekem mindent elmond :)))))))))
2012. márc. 12. 18:37
 20/37 A kérdező kommentje:
Egyedül nem megy annyira gyakorolni, jobb lenne ha másokkal együtt tudnám gyakorolni, úgy sokkal jobb lenne!
2012. márc. 12. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!