Mennyi zsömlét, kenyeret ehet egy nap egy 9 hónapos baba?
Szerintem fogzik, bár 100%-ig majd akkor leszek biztos benne amikor meglátom a fogat:-)
Abból gondolom, hogy éjjel felsír már 1 hónapja, nagyon rosszul alszik, elkezdett kevesebbet enni, és egyáltalán nem fogadja el a kanalas ételt. Esetleg csak a tejpépet, vagy a joghurtot, na meg a tápszert...és a kenyeret. Megáll az eszem rajta, ha tehetné szerintem reggeltől estig ücsörögne egy 2 kilós kenyérrel a kenyérrel és elmajszolgatná:-) Én meg féltem adni neki, mert mindenki azt hajtogatja, hogy mennyire egészségtelen a fehér kenyér, sok alsizt benne stb. Vettem neki bio kenyeret, barna kenyeret ilyen kenyeret olyan kenyeret, de neki csak a kukoricás fehér kenyér kell:-)
Majd megpróbálok én is sütni...van kenyérsütőm is, csak lendületem nincs hozzá...meg receptem! Ha van jó recepted írd már meg légyszi...köszi:-)
Szia! Kenyér receptjeim (a pohár és a kanál a kenyérsütő tartozékai voltak)
Krumplis kenyér:
1 pohár tej
1 pohár víz
pici olaj
60 dkg liszt (én sima fehér lisztet használok)
1 instant élesztő
1 kanál só
1 kanál cukor
1 db főtt krumpli reszelve
Kalács (reggelinek isteni finom):
0,75 dl olaj
2,5 dl tej
1 db tojás
citromhéj
45 dkg liszt
só
4,5 kanál cukor
1 vaníliás cukor
1 instant élesztő
Jó étvágyat!
De aranyos vagy! :-) Nagyon szépen köszönöm.
Bár nekem géphez való mérőpoharam elveszett:-(
Nagyon szívesen! Meg sütöttem a lányomnak zabos kekszet is! Ez saját recept, de szívesen leírom ezt is!
Kb. 20 dkg zabpehely
1 nagy alma nokedliszaggatóval reszelve
és annyi víz, hogy ragadós masszát kapjál. Ebből kis rudakat formázni és 150 fokon addig sütöm, amíg kicsit megpirul a teteje! Na, ez is favorit nálunk! Kb. 4-5 napig eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!