A véleményetekre lennék kíváncsi?
A következő a szituáció: apa kitalálta, hogy szeretné a kisfiunkat húsvétkor elvinni locsolkodni. Ezzel nincs is semmi gond, csak azért néhány dolog miatt aggódom:
babánk akkor lesz 8 hónapos és nagyon ragaszkodik hozzám(anyához) és úgy tűnik elkezdődött nála a szeparációs szorongás... Itthon már többször hagytam őket kettesben fél-egy órára, de máshol még nem voltak így(pl sétálni). Csak 2 ismerőshöz mennének itt a lakótelepen, kb 1 óra alatt megjárják oda-vissza. Igazából nem is a picur miatt aggódom, hanem hogy apa bírni fog-e vele... ha nyűgös akkor csak én kellek neki. Mindkét ismerőssel többször találkozott már a pici, de csak itt nálunk, így ők sem idegenek egymásnak. Végül is ha bármi gond lenne kb 10 perc alatt haza tudnak jönni vagy oda tudok menni. A párom soha nem iszik, még ilyenkor sem tehát emiatt nem aggódok.
A véleményetekre lennék kíváncsi csak én aggódom túl a dolgot? Beszéljem meg vele, hogy menjenek le néhányszor sétálni kettesben? Nem vagyok paramami, de még sehol nem volt a kicsi nélkülem.
Megválaszoltad a saját kérdésed: ha van valami, tíz perc alatt hazaernek. :)
Ennyi, hadd menjenek! :)
Én engedném és engedtem is őket.
Bár tavaly a "kaja" is ment vagyis én.
Szerintem még idén én elkísérem őket és jövőre már együtt mennek locsolkodni.
Így van, örülj neki, hogy apuka közös programot akar a fiával. Addig persze gyakorolhattok, menjenek el sétálni vagy valahova apával kettesben.
Ha meg pár perc alatt hazaérnek, akkor nem lesz nagy baj, hidd el!
Én lányom 7 hós, szokott Apával kettesben sétálni, sőt mamával is, illetve egy-egy órára simán elvan bármelyikükkel.
Kicsit túlaggódod, de normális, az első alkalommal én is nagyon aggódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!