A véleményetekre lennék kíváncsi. Leírnátok?
Szia!
Szerinte a babáknál fontos a jó minőség. Itt arra gondolok, hogy biztonságos és egészséges eszközök, ruhák kellenek. Mindez elfogadható áron történjen. Fontos hogy nagy legyen a választék. Legyen olcsóbb de jó árú, és legyen drágább is annak aki megengedheti magának.
A 21:41es válaszoló jó ötletet adott szerintem. Nekem is tetszene egy olyan bolt, ahol korcsoport szerint vannak az áruk. Pl. 1 részleg: minden ami egy újszülöttnek kellhet
2. részleg: nevető babáknak ( 3 hónapostól) ruha, csörgő cumi. 3. részleg: aktív babáknak (6 hónaptól) 4. részleg: tipegőknek (1 évtől).
Szerintem jó a kártyás a pontgyűjtögetős akció. Mindenképpen a vásárlás végösszegéből legyen kedvezmény. Legyen ajándékutalvány, és egészségpénztári elfogadóhely.
Nagyon aranyosak vagytok,köszönöm szépen. Igen jó ötleteket kapok. Egy vidéki nagyvárosról lenne szó.Még részleteket nem tudok,mert csak ötletként vetődött fel és szeretném megvalósítani. Az internetes rendelést is mindenképpen jó ötletnek tartom.
Várom a további ötleteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!