Ti ébresztettétek a babátokat 3 óránként?
2és fél hetes a kisfiam, és csak kíváncsiságból kérdezem. Én ébresztem, mert ezt mondta a gyerekorvos, hogy lemegy a vércukra a kicsinek, ha nem kap enni, de sokaktól azt hallottam, hogy nem ébreszti, mert a baba kel magától ha éhes.
Nálatok hogy van/volt?
Hú, mintha magamat olvasnám. Amikor ilyen picur volt, én is mindig aggódtam, hogy nem fog gyarapodni. Hidd el fog. Az enyém sem evett sokat (de nem is kakált sokat), mégis gyarapodott. Más az igényük, anyagcseréjük, mégis ugyanúgy híznak, nőnek, fejlődnek.
Nem kell felébreszteni, örülj, ha alhatsz. Majd sír, ha éhes. Nekem eleinte kétszer kelt éjjel (3 hétig) aztán már csak egyszer (2 hétig), azóta fel sem kel. Volt, hogy 10-ig aludt... de jó volt az!
Most 10 hónapos, nagy, szép, fejlett, ügyes, okos nagylány.
Ne aggódj, ez minden babánál így van. Ha baj lenne, annak lesznek jelei (súlyos fogyás, láz stb).
És akkor szerintetek mi legyen a napirendje?
Mikor hagyjam este, hogy aludjon? Mekkora legyen a napi adagja? Nem fog így fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!