10 fok körüli hőmérsékletnél miben viszitek ki a fél éves babátokat? Overálban, betakarjátok, vagy fentre kabát, takaró, vagy csak overál?
na igen, a 18 fokban a vastag nadrág és kabi is elég erős :D
na de nem akarok senkit piszkálni, én is voltam "kezdő" anyuka, én is csináltam ilyeneket :) 18 fokban nehogy kabátot adjatok a babátokra!!!! egy kapucnis pulcsi és egy fari bőven elég ;)
az a baj és elég vacak tanulópénz, hogy akkor fázik meg a baba ha jó időben túlöltözteted és leizzad.
első, leveheted a bundazsákot, azt minuszban kell csak. most adj rá harisnyát, nacit, pólót, pulcsit, kabátot és ha hidegnek érzed akkor takard be egy pokróccal ;)
Köszönöm a válaszokat!
Olyan anyuka vagyok,aki mindig meg van zavarodva :-) Soha nem tudom,hogy mi lenne elég a Babának kintre! Volt már fél éves ősszel,volt már fél éves télen,de tavasszal még csak most van félévesem :-)
Mindig bizonytalan vagyok,tisztára mint egy kezdő, ha öltöztetésről van szó! nem tudom miért! bármi másnál magabiztos vagyok,de ez mindig ki fog rajtam! Dinkaság,tudom,de ez van. Igyekszem magammal együtt élni :-)
További szép napot Mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!