Onnantól kezdve, hogy jár egy baba, mikortól tud az utcán normálisan, kézen fogva menni a szüleivel? Ezt erőltetni kellene, vagy egyszer csak működni fog?
Én is mostanában kezdtem az 1 éves fiammal kint sétálni. Tegnap azzal szórakoztatott, hogy juszt is az ellenkező irányba akart menni, főleg, mert tetszett neki, hogy elkapom, és megfordítom. Mivel így sosem értünk volna haza, gondoltam kipróbálom anyukám módszerét, ami nálam bevált: dobáltam előtte egy kavicsot, ő pedig követte :)) Nagyon tetszett neki, a végén már ő is felvette a kavicsot, és dobta maga elé. Sőt, mikor ma kimentünk sétálni, azzal kezdett, hogy keresett egy kavicsot az út szélén, maga elé dobta, majd nézett rám mosolyogva, hogy én jövök :))
Kézen fogva ritkán hajlandó menni, de majd kialakul ez is idővel.
Az én kislányom, aki már 2 éves lesz, szinte az elejétől kezdve kézen fogva sétál. Van, hogy egyedül akar, akkor mondja is, de ugyanúgy ott jön mellettem, vagy picivel előttem. Szerencsére nekem ezzel soha nem volt problémám.
A kis barátnője viszont teljesen az ellentéte. :)
Őrületbe is kergeti az anyukáját, ha együtt megyünk sétálni. :)
Tényleg összeteszem a 2 kezem, hogy ilyen a kislányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!