Tényleg betegesen ragaszkodom a fiamhoz? Van így még valaki, mind én?
Figyelt kérdés
Anyám szerint beteg vagyok,mert figyelem ki,hogy fogja a babámat,és ha nem tetszik akkor szólok.Nem tetszik neki az,hogy Őt is mindig szem előtt tartom.Féltem a gyerekem,és nálam ez normális dolog,hogy oda figyellek rá.5 hónapos a fiam2009. jún. 10. 08:22
21/23 anonim válasza:
Azért az durva szerintem, ha még a saját anyukátokra sem meritek rábízni....
22/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a saját gyereke a legnagyobb felelőségé.
Hisz ha bele gondoltok az anya állatok is ragaszkodnak a kölykeikhez.Hát akkor mi emberek.Szerintem aki azt mondja ránk:jaj ennyire félteni,meg mindig szem előtt kell,hogy a gyereked legyen,mért azt mért ezt,és ilyen anyja meg olyan anyja vagy,meg túlzásba viszed azok az emberek féltékenyek.Mindenki elfogult aki szereti őszintén,és tiszta szível a gyerekét,én is imádom,és féltem,és még éllek ez így fog működni.Jó rátelepedni nem akarok,hagyok teret neki,és nem szeretnék anyósomból okulva zsémbes,féltékeny lenni.Mától azt csinálom nem reagálok ezekre a megjegyzésekre,hogy túlzás stb.Mi anyák tudjuk mi a gyerekünknek!!
2009. jún. 10. 12:36
23/23 anonim válasza:
Úgy látom a kérdezővel nagyon egy hullámhosszon vagyok:) gyakorlatilag mindent leírt ami az én fejemben forog. Én is úgy gondolom hogy magunknak szültm és nem azért hogy mindenki kényére-kedvére fogdossa. Én magamból indulok ki mindig, én soha nem vágytam más gyerekét taperolni. És nagyon jó hasonlat volt az állatvilág, hiszen elvileg mi vagyunk a csúcs, és mégis, az ember ellöki magától a gyerekét (pl. csak azért altatja kiságyba hogy ő maga jót aludhasson). Az én fiam lassan 10 hónapos velünk alszik az ágyunkban, éjjel 2-3x cicizik még. Most a magam kényelméért vonjam el ettől? Ha megnő már úgyse lesz így ránk szükség. Addig ki kell élvezni minden pillanatot. Bocsi ha egy kicsit hosszúra sikeredett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!