Az én babámmal van baj?
Nekem lányom van, ugyanennyi idős, de ő is örökmozgó. :D
Egyikkel sincs baj, az sem baj, ha nem ilyen aktív. Más a személyisége. Ha amúgy fejlődik szépen és meg tud csinálni mindent, csak épp ű2takaréklángon" ég, az sem baj.
És a tiéddel sincs baj, hogy ő meg ilyen aktív. :D
Az én kisfiam is ilyen,örökmozgó.
A játszóház ahova járunk tele van olyan babákkal is akik csak ülnek és néznek...alkati kérdés sztem.
Jaj, dehogy van baj vele! És a másik babával sincs semmi baj! Különböző a személyiségük, ennyi.
Nálunk is az én fiam pörgősebb, jön-megy, "magyaráz", mászik mindenkire, a baráti pár 1 hónappal idősebb fia inkább csak csücsül és maga köré gyűjti a játékokat, és "vizsgálódik". :)
Én fiam is ilyen örökmozgó, 1 éves. Ma a játszótéren gondoltam, most legyél nagylegény a sok gyerkőc között, hát csak állt megszeppenve. :) Egyébként bárhová megyünk, mindenhol rendet tesz (ha olyan a hely, és engedik), rohangál, zsiványkodik.
Tudom, közhely, de minden gyerek más. A te fiad is rendben van, de az a baba is, aki nem olyan rohangálós, mozgékony.
A 14 hónapos nem "alig egy éves".
Egyébként az én fiam is ilyen, ő az első szülinapja előtt indult el, 14 hónaposan már szaladt.
Szerintem ez teljesen személyiségfüggő, így mindkét típusú baba teljesen egészséges. Én sem voltam pici koromban örökmozgó, sem a férjem...mindketten képesek voltunk 1-1 játékkal hosszú ideig egy helyben ülve játszani és a babánk is ilyen. Sokszor olyan csendben elszórakozik 1-1 játékkal egy helyben, hogy azt hiszem alszik, ha nem nézem meg. És makkegészséges, kiegyensúlyozott, kis vigyorgó baba :).
Szóval nincs baj a babáddal, ő ilyen kis örökmozgó :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!