Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az én babámmal van baj?

Az én babámmal van baj?

Figyelt kérdés
14 hónapos fiú, ma elmentünk egy ismerősünkhöz ahol vele egykorú baba van, az én fiam össze vissza rohangált szaladt, pakolt, dobálózott, nevetgélt, szórakoztatott minket, morgott össze vissza ez a legújabb tudománya,puszilgatta ölelgette a másik fiú babát. A másik fiú csak ült ,egyszer kétszer ö is megindult de csak nézte hogy az én fia mit csinál, a másik anyuka kérdezte hogy mindig ilyen aktív a babám é mondtam hogy igen! Most akkor valami nem stimmel babámmal hogy ő ilyen örök mozgó?
2012. márc. 9. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lányom van, ugyanennyi idős, de ő is örökmozgó. :D

Egyikkel sincs baj, az sem baj, ha nem ilyen aktív. Más a személyisége. Ha amúgy fejlődik szépen és meg tud csinálni mindent, csak épp ű2takaréklángon" ég, az sem baj.

És a tiéddel sincs baj, hogy ő meg ilyen aktív. :D

2012. márc. 9. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is ilyen,örökmozgó.

A játszóház ahova járunk tele van olyan babákkal is akik csak ülnek és néznek...alkati kérdés sztem.

2012. márc. 9. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, dehogy van baj vele! És a másik babával sincs semmi baj! Különböző a személyiségük, ennyi.

Nálunk is az én fiam pörgősebb, jön-megy, "magyaráz", mászik mindenkire, a baráti pár 1 hónappal idősebb fia inkább csak csücsül és maga köré gyűjti a játékokat, és "vizsgálódik". :)

2012. márc. 9. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én fiam is ilyen örökmozgó, 1 éves. Ma a játszótéren gondoltam, most legyél nagylegény a sok gyerkőc között, hát csak állt megszeppenve. :) Egyébként bárhová megyünk, mindenhol rendet tesz (ha olyan a hely, és engedik), rohangál, zsiványkodik.

Tudom, közhely, de minden gyerek más. A te fiad is rendben van, de az a baba is, aki nem olyan rohangálós, mozgékony.

2012. márc. 9. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
9%
Alig 1 évesen szalad a kisfiad? Amúgy egyik viselkedéssel sincs baj, ha csak nem hiperaktiv a kisfiad,de gondolom azért nyugton is tud lenni :)
2012. márc. 9. 16:45
 6/9 A kérdező kommentje:
10 hónaposan már önállóan járt, most már ha nagyon fel van pörögve szinte "szalad"
2012. márc. 9. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

A 14 hónapos nem "alig egy éves".

Egyébként az én fiam is ilyen, ő az első szülinapja előtt indult el, 14 hónaposan már szaladt.

2012. márc. 9. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen személyiségfüggő, így mindkét típusú baba teljesen egészséges. Én sem voltam pici koromban örökmozgó, sem a férjem...mindketten képesek voltunk 1-1 játékkal hosszú ideig egy helyben ülve játszani és a babánk is ilyen. Sokszor olyan csendben elszórakozik 1-1 játékkal egy helyben, hogy azt hiszem alszik, ha nem nézem meg. És makkegészséges, kiegyensúlyozott, kis vigyorgó baba :).

Szóval nincs baj a babáddal, ő ilyen kis örökmozgó :)!

2012. márc. 9. 20:47
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:) megnyugodtam:)
2012. márc. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!