Hogyan tudnám megszerettetni 3 hónapos babámmal a játszócumit?
Figyelt kérdés
Ha beteszem a szájába mindig kiköpi. Sokszor alig lehet lenyugtatni, azért gondoltam a cumira.2012. febr. 15. 16:41
1/8 anonim válasza:
Nekem is épp ez a problémám. Ő egyszerűen nem tudja, hogyan kell bent tartani a szájában. Ha ott tartom a cumit a kezemmel, akkor szívogatja, megnyugszik tőle (néha el is alszik), de ha elengedem, egyből kiesik a szájából. :S
2/8 anonim válasza:
Nekünk is ezt játszotta, ahogy betettem kiköpte a szájából. Aztán egy idő után abbahagyta ezt, és megszerette. Többször próbáltam neki adni, mert az ujját próbálta szopizni, de azt nem szerettem volna. Most este cumival alszik el.
3/8 anonim válasza:
Lehet nem kiköpi,hanem kiesik neki,nem tudja megtartani.
Nekünk csak és kizárólag a mam 6+ -os cumi vált be,hiába volt a lányom még csa 2 hós,a neki illő cumi nem volt jó,csak ez a márka és csak a 6 hónaptól való.Mi is úgy kaptuk ezt a tanácsot,és bevállt.Azóta alszunk.Próbáld ki! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Ha ott tartom a szájában, akkor ő is megnyugszik tőle, de ha elveszem a kezem már löki is ki a nyelvével:-)Már több fajtát próbáltam, eddig egyik sem vált be:( Próbálkozom, hátha az egyik majd tetszik neki...néha nem lenne rossz!Amúgy ő is az ujját, illetve az öklét kezdi szívni!
2012. febr. 15. 16:50
5/8 anonim válasza:
Késő kezdted, ha már hetek óta szopja az ujját, akkor már nagyon nehéz rászoktatni a cumira.
6/8 A kérdező kommentje:
A cumit már az első héttől próbálom adni neki, az ujját pedig pár napja szívja egyszer-kétszer egy nap! Tehát még nem szokott hozzá!
2012. febr. 15. 17:17
7/8 anonim válasza:
Én is MAM cumit javaslom próbáld ki ha még azt nem próbáltátok volna.
8/8 anonim válasza:
Én nem erőltetném, hanem inkább örülnék, hogy nem cumizik. Az enyémet is nagyon nehéz volt megnyugtatni, ilyenkor járkáltam vele, ringattam, az általában bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!