Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha 15 hónaposom még...

Baj ha 15 hónaposom még mindig az 1-es méretű játszócumit használja?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
SZIA! A CUMIK MÉRETE NŐ A SZÁMOZÁSSAL, HISZEN A BABA SZÁJA IS NŐ. SZERINTEM JOBB LENNE, HA LECSERÉLNÉD, MÁR HA LETUDOD, HA NEM SZERETTE MEG TÚLSÁGOSAN.
2011. dec. 9. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem baj.Az én kislányom 20 hónapos,de csak 2-3 hónapja vettem neki 2-est.Elvileg 18 hónapos kortól már 3-as kéne,de azt biztos nem veszek neki elég a 2-es is.A 3-asnak olyan nagy a cumirésze hogy olyat biztos nem veszek.
2011. dec. 9. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
A fogak, és az állkapocs fejlődésének szempontjából is fontos, hogy a baba életkorának megfelelő cumit "használjon"!
2011. dec. 9. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ha nagyobbat veszek akkor öklendezik tőle.Hogy szoktassam át a nagyobbra?
2011. dec. 9. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:

13.48 vagyok.

Ha öklendezik akkor hagyd az 1-est.Semmi baja nem lesz azért mert 1-es cumit használtok.

2011. dec. 9. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ezt a cumi dolgot nem értem! Nekem 6 hós a fiam. Az első cumija 0-2 hós korig van, de sokkal nagyobb a cumi része, mint a 0-6 hós korig cumijának. Sokkal jobban szereti is az első cumiját.

Aztán van egy Aventes cumija, ami nagyobb babának van, és ennek még kisebb a cumi része, sőt, sokkal vékonyabb is.

Ezért kezdetben azt hittem, hogy ahogy nő a baba, annál kisebb cumi kell a szájába. És azt találgattam, hogy vajon miért, aztán kitaláltam, hogy biztos azért, mert később nő a foga, és kell neki a hely. :)))

De aztán itt a válaszokból rájöttem, hogy elvileg pont fordítva van, mert ahogy a baba szája nő, úgy kell a nagyobb cumi.

DE akkor is a cumijaink az előbbit támasztják alá! :)

2011. dec. 9. 20:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy vannak ezek a méretezések.Az én lányom a dn-es cumit használja,abból meg sokkal nagyobb a 2-es méretű és egyszerűen nem bírja használni:(Más fajtát meg nem is fogad el:(
2011. dec. 10. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!