Anyukák! Mi lehet a kislányommal? Bedilizek!
van. De miért nem engeded segíteni?
kutya etetéshez vigye ö ki az ajtóig az ételt, vagy had keverje meg. fabehozatalnál adj a kezébe egy kisdarbot amit becipel, begyújtást hadd nézze messziröl.
Nekem is hisztis a gyerek. akarta rendesen van. de ha folyamatosan csinálja annak oka van. pl hogy szeretne résztvenni abban amit csinálsz. ha más nincs én oda veszem magam mellé az etetö székében.
azért visít mert érzi hogy most megteheti.
a szep. szorongás 2. szakasza ilyentájt esedékes, lehet arról van szó.
de amúgy az inkább a "nem normális" ha egy 1,5 éves tök nyugiban ül a járókában, míg anya intézi a dolgát, tehát ennek már el kellett volna jönnie! teljesen rendben van, etesd a kutyát akkor mikor délután vagy este alszik, a háztartásba meg vond be, nagy már, tud segíteni.
Köszi a válaszodat!
Amit lehet azt engedek neki és bevonom őt is.Ez tetszik neki úgy 5 percig és utána naná hogy kitalál olyat amit nem szabad.Ha nem engedem amit nem szabad üvölt.Ezért az idő spórolás miatt rakom a járókába.De ez már odáig fajult,hogy ha bemegyek a konyhába 1 pohár vízért-ahova egyébként belát-már üvölt,vagy ha a kezemben van és ledob valami,már üvölt.Nem sír,hanem szó szerint üvölt,mint akit kínoznak.Nagyon imádom őt,de ez már kikészít!Ha nem lennének szomszédaink szerintem már kimentem volna az udvarra és üvöltenék. :) Azt hiszem jól esne.
Pedig rengeteget foglalkozom vele,mondókázunk,játszunk stb. szinte egész nap.De amikor a dolgomat kellene csinálnom üvölt,vagy például ha ő már evett és én is ennék végre naná hogy üvölt.
Délután már nem alszik.Ebéd előtt szokott,addig amit tudok elintézek(kb.40 perc amit alszik).Próbáltam már délután is altatni,de nem alszik.
Ha benne van a járókában,akkor nem csak üldögél nyugiban...Mesekönyvet nézeget,mondókázunk,babájával játszik,ugrál.Nagyon eleven amúgy.
Lehet nincs köze hozzá, de telihold van....
Amúgy az én lányom is most épp azt csinálja, ha már közelítek a szoba ajtaja felé, szirénázik :o) Így van, hogy jön velem még pisilni is :o) (Bár ő épp fogzik, ez "enyhítő körülmény")
Kitartás, biztos jobb lesz 1-2 napon belül!
Amúgy annyira tündéri kislány.Igazi kis "rosszcsont".:)
Lehet tényleg az időjárás....vagy ezek a napkitörések amik most voltak,vannak.Nem tudom!Sosem szoktam elveszíteni a türelmemet,ha kell 500-szor magyarázok el neki mindent.De most már rákiabáltam és most őrült lelkifurdalásom van...
Most volt itt anyósom elvitte kicsit és már most őrülten hiányzik(mint mindig,ha ritkán ráér és bevállalja).
AAAAHHHH!!!
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!