Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mi lehet a kislányomm...

Anyukák! Mi lehet a kislányommal? Bedilizek!

Figyelt kérdés
Kislányom 18 hónapos.Eddig semmi különösebb probléma nem volt vele(1-2 szokásos hisztit leszámítva).De már 3 napja egyszerűen nem bírok vele.A párom állandó éjszakás és ilyenkor már 2-kor elmegy itthonról,mert utaznia kell a munkahelyére.Így egyedül vagyok a babámmal és rám marad a kutya etetés,begyújtás,stb.Amíg ezeket intézem a lányom a járókában van(amúgy is el van benne,ha ott vagyunk körülötte).Eddig szépen eljátszott amíg intéztem a dolgaimat.Viszont már 3 napja úgy üvölt egyfolytában,mint akit kb.ölnek.Pisilni nem tudok elmenni normálisan.Ráadásul "benyaltam" egy jó kis megfázást is,eléggé sz@rul vagyok,de mindent intézek egyedül.Ez az üvöltés már kikészít,lassan bedilizek szerintem.Mitől lehet?Másnak is ilyen hisztis a gyereke vagy csak az enyém?
2012. márc. 9. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:

van. De miért nem engeded segíteni?

kutya etetéshez vigye ö ki az ajtóig az ételt, vagy had keverje meg. fabehozatalnál adj a kezébe egy kisdarbot amit becipel, begyújtást hadd nézze messziröl.

Nekem is hisztis a gyerek. akarta rendesen van. de ha folyamatosan csinálja annak oka van. pl hogy szeretne résztvenni abban amit csinálsz. ha más nincs én oda veszem magam mellé az etetö székében.

azért visít mert érzi hogy most megteheti.

2012. márc. 9. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugi,biztos csak egy ilyen időszaka van,az enyéméknek is vannak ilyen "bolond"napjaik.Fene tudja,annyi minden oka lehet,sokak szerint még az időjárás-változást is megérzik.Vagy foga jön azért hisztis.Amúgy megértelek,engem is gyakran az őrületbe kergetnek,ja és én kettővel vagyok itthon mindig egyedül!Kitartás,holnap biztosan jobb napja lesz(én mindig ezzel bíztatom magam:)
2012. márc. 9. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:

a szep. szorongás 2. szakasza ilyentájt esedékes, lehet arról van szó.

de amúgy az inkább a "nem normális" ha egy 1,5 éves tök nyugiban ül a járókában, míg anya intézi a dolgát, tehát ennek már el kellett volna jönnie! teljesen rendben van, etesd a kutyát akkor mikor délután vagy este alszik, a háztartásba meg vond be, nagy már, tud segíteni.

2012. márc. 9. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat!

Amit lehet azt engedek neki és bevonom őt is.Ez tetszik neki úgy 5 percig és utána naná hogy kitalál olyat amit nem szabad.Ha nem engedem amit nem szabad üvölt.Ezért az idő spórolás miatt rakom a járókába.De ez már odáig fajult,hogy ha bemegyek a konyhába 1 pohár vízért-ahova egyébként belát-már üvölt,vagy ha a kezemben van és ledob valami,már üvölt.Nem sír,hanem szó szerint üvölt,mint akit kínoznak.Nagyon imádom őt,de ez már kikészít!Ha nem lennének szomszédaink szerintem már kimentem volna az udvarra és üvöltenék. :) Azt hiszem jól esne.

Pedig rengeteget foglalkozom vele,mondókázunk,játszunk stb. szinte egész nap.De amikor a dolgomat kellene csinálnom üvölt,vagy például ha ő már evett és én is ennék végre naná hogy üvölt.

2012. márc. 9. 14:42
 5/9 A kérdező kommentje:

Délután már nem alszik.Ebéd előtt szokott,addig amit tudok elintézek(kb.40 perc amit alszik).Próbáltam már délután is altatni,de nem alszik.

Ha benne van a járókában,akkor nem csak üldögél nyugiban...Mesekönyvet nézeget,mondókázunk,babájával játszik,ugrál.Nagyon eleven amúgy.

2012. márc. 9. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
A kisfiam is ilyen volt de azota javult a helyzet. Most mar 2 eves. Azert sir vagy uvolt mert nem tetszik neki valami. Tudja, hogy neha neked dolgod van csak eppen nem tetszik neki. Jobban tetszik neki az, ha mondokaztok vagy vele jatszol csakhat megsem lehet ezt csinalni egesz nap. Es ezt ki is mutatja. Ebben a korban nem tudnak meg uralkodni az erzeseiken es ezert van ez. Mi felnottek is sok olyan dolgot hajutnk vegre ami nem tetszik nekunk nap mint nap csak megtanultunk uralkodni az erzeseinken. A babak ezt lassan es idovel tanuljak meg. Egyelore ha nem tetszik neki az, hogy eppen most nem vele foglakozol akkor hangot ad az erzesenek. Lesznek konnyebb napok amikor semmi nem zavarja be oket es elfogadobbak lesznek es lesznek szornyu napok is amikor zsimbesebbek es jobban kimutatjak nemtetszesuket. Teljesen normalis amirol irsz es az is normalis, hogy a babad kimutatja azt ami neki nem tetszik. Nehez idoszak de ez is elrepul egyszer.
2012. márc. 9. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Igaz az èn fiam csak 6 hónapos, de két napja majd meg bolondulok tőle. Semmi nem jó neki és eddig is sokat kelt éjszaka, de most semmit nem alszunk. Ràadásul reggel 2 òrával hamarabb fel kell kelni. Lehet még is csak az időjárás hat rájuk így.
2012. márc. 9. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet nincs köze hozzá, de telihold van....

Amúgy az én lányom is most épp azt csinálja, ha már közelítek a szoba ajtaja felé, szirénázik :o) Így van, hogy jön velem még pisilni is :o) (Bár ő épp fogzik, ez "enyhítő körülmény")

Kitartás, biztos jobb lesz 1-2 napon belül!

2012. márc. 9. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Amúgy annyira tündéri kislány.Igazi kis "rosszcsont".:)

Lehet tényleg az időjárás....vagy ezek a napkitörések amik most voltak,vannak.Nem tudom!Sosem szoktam elveszíteni a türelmemet,ha kell 500-szor magyarázok el neki mindent.De most már rákiabáltam és most őrült lelkifurdalásom van...

Most volt itt anyósom elvitte kicsit és már most őrülten hiányzik(mint mindig,ha ritkán ráér és bevállalja).

AAAAHHHH!!!

Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)

2012. márc. 9. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!