Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lett a kislányommal?

Mi lett a kislányommal?

Figyelt kérdés

16 hónapos lányom 3 napja,mintha nem lenne önmaga.Mindenért nyafog,nem jó neki sehogy és sehol:(

Az alvás kész gyötrelem.Nappal alszik kb 1 órát,este leteszem fél 9-9kor.Aztán alszik egy-másfél órát és kezdődik a tortúra:felébred mászik le az ágyról(velem alszik)ha visszaviszem jön az üvöltés és ébren van 1-2 ig.Ha nem ébred fel teljesen akkor félálomban forgolódik,nyafog kb hajnal 3-4ig.

Kap rendesen vacsorát,nem éhes nem szomjas,tiszta a pelus,nem fázik,nincs melege.Próbáltam már,hogy adok neki fájdalomcsillapítót mert lehet,hogy bántja a foga,de ez sem jött be.

Akkor mi lehet a baj?Miért csinálhatja ezt?Már teljesen ki vagyok merülve:(((

2012. jan. 21. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
szeparációs szorongás 2. hulláma?
2012. jan. 21. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Neha az en 16 honapos lanyom is ilyen, ilyenkor mindig lappang benne egy kis megfazas vagy hasmenes.
2012. jan. 22. 00:19
 3/5 anonim válasza:
Lehet hogy a foga nől.
2012. jan. 22. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Kislányom 18 hónapos, és kb. 1-1,5 hónapja lehetett, hogy egyszerűen nem ismertem rá. 2 hétig csak sírt és csak kézbe akart jönni, és egész nap csak sírt, nyafogott inkább nem is sírásnak mondanám. Aztán 2 hét után, miután idegileg teljesen kész voltam már, egyszer csak minden rendben volt és azóta sincs semmi baja. Fogzás volt nála, de azóta is tart, viszont ez a nyafogás elmúlt. Szóval nem tudom mi lehetett, úgy hogy kitartást neked is, ezt át kell vészelni valahogy.
2012. jan. 22. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom ugyanezt csinálja másfél hete (17 hónapos). A két felső szemfoga jön egyszerre...

2012. jan. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!