Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez fog változni vagy előjelezh...

Ez fog változni vagy előjelezhet valamit?

Figyelt kérdés
7 hónapos babám, 3 hete fedezte fel, hogy hasról hátra, hátról hasra tud fordulni. De azóta is csak a jobb oldalra megy neki. Gurul is, de csak a jobb oldalára, ha nem tud tovább gurulni, akkor sír, nem próbálkozik a másik oldallal.
2012. márc. 9. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyeterértek az előzőkkel.

Most nem az az elsődleges, hogy ciki vagy nem ciki visszamenni a gyógytornászhoz. Neki kötelessége segíteni, Te pedig a férjed nevében is tudsz elnézést kérni, ha szükséges. Itt a gyereketek egészségéről van szó. Minimum mutassátok meg a gyógytornásznak, hátha azt mondja, hogy nincs semmi probléma!

2012. márc. 13. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Minek kell erőltetni!!

Majd forog úgy ahogy kell!

Nyugi! Adjatok neki időt!

2012. márc. 13. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyébként a párod orvos vagy valami hasonló, aki ért ezekhez a dolgokhoz?? Már ne is haragudj,de ha az én férjem megtiltana bármit is, amit én jónak látok a gyerekkel kapcsolatban, pláne, ha egy szakember javasol valamit, ami a gyerekem fejlődését szolgálja, hát ..... Miért nem állsz a sarkadra és mondod meg a párodnak, hogy márpedig Te elviszed, mert a gyerekednek ez az érdeke. Azért eléggé le van maradva a picur 7 hónaposan, ha még csak most kezdett el forogni és azt sem csinálja megfelelően. Eltudsz majd számolni a lelkiismereteddel, ha később ez miatt nehézségei lesznek az iskolában? Nem akarlak megbántani ezzel, de nem értem, hogy miért a párod szava a szent és miért nem a szívedre, eszedre hallgatsz, Te is tudod, hogy valami nem jó így, ha már kiírtad a kérdést.
2012. márc. 14. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!