Pampers Sleep@Play milyen? Mert most akciós a Pennyben.
* nincs derékgumizása.
kipróbálhatjátok. 100 db meddig elég? pár hét alatt elfogy. ennyit megér.
Nekünk szörnyűűűű rossz a tapasztalatunk róla!
A dereka nem gumis, ahogy mocorog a lányom, mindenhol folyt a cucc belőle és ráadásul még be is pállott a feneke. Soha többé nem szeretnék összeakadni vele.
Amíg kicsi volt a lányom kellett a gumis derék de már 14 hós így nem követelmény.
Nekünk bevált a Huggies és a Libero (utóbbi az első számú kedvenc), de múltkor kaptam én is S&P-t tök olcsón, így kipróbáltam.Sehol nem folyt ki semmi (combos pedig a lányom, ezért jött be a Huggies meg a Libero), nem volt baj, hogy nem gumis a dereka és imádtam, hogy olyan vékony, hogy nem is érződik, hogy van rajta pelus.
Nyárra biztos, hogy ilyet veszek majd neki!
Viszont a nedvszívó képessége elég rossz a Huggies-hoz(3-4 db/nap)vagy a Liberohoz (1-2 db/nap)képest.Ebből többet használunk, főleg ha a lányom sokat iszik napközben.És éjjel átázik, 11-12 órát nem bír ki.
Viszont nappalra tökéletes, úgyhogy én nagyon gondolkodom rajta:)
Szia!!!Nekünk nem jött be,állandóan átázott,a kislányom vastagabb,nagyobb súlyú volt az átlagnál,inni is elég sokat ivott,megpróbáltam többet cserélni,mint pl.a Huggies-t,de általában mire felébredt egy-egy alvás után,nyakig volt pisis:-(Szóval nekünk nem jött be,az ára miatt anno mi is kipróbáltuk,de többet is használtunk el belőle a gyakori cserék miatt.Előnye viszont,hogy tényleg vékony,könnyű,és jól tud benne a baba mozogni.
Szerintem próbáljátok ki,hátha nektek beválik!!!Üdv:Tamy
15-ösnek, 14-es vagyok.
Nem, nem gépeltem el tényleg 1-2 db megy el egy nap a liberoból, ha egyszer van kaki ebéd után.
És nem hinném, hogy ártok neki, mert a lányom nem egy nagy ivó, jó ha 3-4 decit megiszik egy nap és az már jónak számít.Egyébként a Libero egyáltalán nem engedi vissza a bőrére a nedvességet, míg ezt a Huggiesnál tapasztaltam kisebb mértékben.Úgyhogy nemhiszem, hogy ártok neki ezzel.Felfázni nem fog, mindig jól be van öltöztetve és itthon meleg van.
nem a nedvességgel van a gond, hanem az állott pisiben egy idő után drasztikus mértékben szaporodnak el a baktériumok. ami, bele lehet gondolni, mennyire egészséges.
erre csak annyit tudok mondani, hogy próbáld ki, hogy 24 óráig nem cserélsz betétet, amikor épp menstruálsz. gondolom te magad sem csinálnád ezt. hát kb. ennyire kényelmes a babának is ez, csak ő nem tud szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!