Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers Sleep@Play milyen?...

Pampers Sleep@Play milyen? Mert most akciós a Pennyben.

Figyelt kérdés
A midinek 37 ft darabja, ha százast veszel. De mi még nem próbáltuk. Valakinek bevált? Megéri?
2012. márc. 9. 12:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon rossz.
2012. márc. 9. 12:32
 2/25 anonim ***** válasza:

Mi a babám fél éves korától kb. 14 hónapos koráig ezt használtuk, nála nagyon bevált. Utána viszont a lánykám kicsit átformálódott, és utána már nem volt valahogy jó rá (nem a mérete, hanem úgy amúgy).

De a lényeg, hogy sokáig tök jó volt neki.

2012. márc. 9. 12:33
 3/25 anonim ***** válasza:

Babámnak jó volt!

Szerintem megéri kipróbálni, most tök olcsó így.

2012. márc. 9. 12:35
 4/25 anonim ***** válasza:
énis nagyon sokáig azt használtam a kisfiamnak és szerintem ér annyit mint az aktiv baby
2012. márc. 9. 12:36
 5/25 A kérdező kommentje:

Vegyes tapasztalatok, ezek szerint... de ez nem meglepő.

A lányom vékonyka, a combnál kritikus a pelus nálunk, pl. a Huggies és a Libero azért nem vált be nekünk, mert kifolyt a combjánál. Vajon a Pempers is combosabb babáknak jó?

2012. márc. 9. 12:39
 6/25 anonim ***** válasza:
Az én babám egy kis vékony lányka, soha nem volt húsos combija... Neki jó volt a Sleep@Play. Sokáig csak ebből nem folyt ki a pisi.
2012. márc. 9. 12:43
 7/25 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz!Nem jó a nedvszívóképessége sem és a méret is kisebb mint a rendes Pampers méretezés.
2012. márc. 9. 12:52
 8/25 anonim ***** válasza:
A S&P-ből nekünk sem folyt ki semmi, viszont a lánykám kiütéses lett tőle, így mi az active baby-t használjuk:)
2012. márc. 9. 12:54
 9/25 anonim ***** válasza:
Én is bevásároltam belőle, de kisebb a méret,mint a másik pampersnél ezért elég gáz volt. Nekem nagyon husi babám van.
2012. márc. 9. 12:59
 10/25 anonim ***** válasza:

Nappalra nekünk jó, de az éjszakákat nem bírja. Arra külön az active baby-t vesszük. Ez is valami, ennyivel is lehet egy picit spórolni, ha már a nappaliak egy kicsit olcsóbbak.

egy tipp: (nem tudom, hogy mennyire van hozzá kedved/energiád, de azért leírom)

ha este is szeretnétek ezt használni, akkor meg tudod támogatni egy kicsit a nedvszívását azzal, hogy beleraksz egy összehajtogatott tetrapelenkát. Főleg ha tudod, hogy ebben az időszakban nem szokott kakilni, akkor nem nagy dolog kimosni, ha csak pisis lett.

2012. márc. 9. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!