Pampers Sleep&Play pelust használók! Tudnátok segíteni?
A problémám az, hogy a lányom még mini méretben hordott ilyet, de nem bírta, minden pisinél visított, hogy szedjem le róla, bár a bőre sosem pirosodott ki vagy ilyesmi.Azóta nem vettem ilyen pelust, de most találtam nagyon jó áron és lehet, hogy visszatérnék hozzá, vagy legalábbis vennék egyet, mert ha ilyen olcsó akkor jobban megéri mint a Huggies.
A lényeg:lehetséges, hogy így kb 10 hónap távlatából még mindig irritálná a bőrét?(amúgy nagyon jó bőrű a lányom, egyszer csípte ki a popsiját fogzáskor a kaki, azóta sem...)
Gumis a dereka hátul ennek a fajtának?Már nem emlékszem rá és jártam már úgyis, hogy egy pelusnak mini méretben gumis volt, de midiben már nem!Nem a tépőzár gumírozása érdekel, hanem konkrétan hátul a derékrésznél, mert ha nem gumis akkor hanyagolom, akkor ugyanis mindig kifolyik a hátára a végtermék.
Ti mennyiért veszitek a 4-es maxi méretet és az hány darabos?
Bocs ha hosszú lett, köszi a válaszokat! :)
2000-2300 körül van a 4-es és úgy emlékszem 50 darabos volt.
Hátul nem gumis. Nálunk nem folyt ki belőle semmi ennek ellenére szerencsére.
Lehet, már nem irritálná a bőrét, de ki tudja.
én iylet soha nem vennék.
én több pelenkát használok.
általában olcsó pelenkának otthon DM-t használok mert irtó olcsó, még ha dupla annyiszor cserélem is. és jó nedv szívó.
ha kocsiba megyünk, sokat mozog (pl bébitorna stb...) akkor a lila pamperst. éjszakára nekünk csak a libero jött be, de azt nálunk nem lehet sehol sem kapni, így csak ha otthonról hoznak van, és a libero túl vastag nekem (olyan mint a DM-es).
egyszer kaptam ezt az olcsó pamperst, és utáltam. elhasználtam de minden irányba átázott, kicsipte a babám popóját, nem is tudom elképzelni vezs-e valaki ilyet, mert kb 1 pisi egy pelus. akkor már akármelyik olcsó pelus jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!