Vannak itt anyukák, akiknek sajnos a családi kasszában heti 10000 Ft marad?
Figyelt kérdés
Mit főztök és mit vesztek, hogy be tudjátok osztani?
Sajnos, most nálunk is ez a helyzet állt elő, mert a párom nem kapta meg a munkájáért járó bért, így kénytelenek vagyunk beosztani, ami van. Kérnék szépen egy-két ötletet.
2012. márc. 9. 09:19
21/22 anonim válasza:
Én ma kaptam meg az éves elszámoló gázszámlát, 32 500 Ft.Számítottunk 10eft-ra.Gyereknek még nincs kiváltva a havi tápszeradagja, a nagynak minden vékonyabb nadrágja bokavillantós.Erre ma felhív a drága mama, hogy ugyan mi a csudáért nincs nekem 5-6 eFtos életbiztosításom...Nálunk heti 7e jut kajára.
22/22 A kérdező kommentje:
Mi a villannyal jártunk így: 18000 Ft-os elmaradásunk van, amit ráadásul vonnak a számlánkról, úgyhogy még azt sem lehet, hogy majd a következő hónapban befizetem. Ez van sajnos, muszáj lesz spórolni.
2012. márc. 9. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!