Mindig félni fog védőnőknél, vagy egy orvosi vizsgálaton?
Igen, az föltétlenül fontos, hogy elmondd neki, hogy hova mentek. Képzeljétek el, hogy nekem 8 évesen vették ki a mandulámat, előtte vért kellett venni tőlem a háziorvosi rendelőben. Anyum odavitt, de nem szólt, hogy mi lesz, ott szembesültem azzal, hogy most engem le fognak fogni, és vért vesznek, fel sem tudtam készülni rá, hogy fájni fog-e. Anyu persze jót akart, nem akarta, hogy már jó előre szorongjak emiatt. De ez úgy sült el, hogy a terhességemig, 30 éves koromig nem mentem vérvételre, sem véradásra. 30 évesen remegve mentem be az első terhességes vérvételre.
Igen, azt valószínűleg megérzi rajtad, hogy te is feszült vagy a vizsgálat miatt, és emiatt jobban fél ő is.
Na akkor nem csak mi szenvedünk ezzel a témával. Szerencsére nekünk nem volt se kórház, se szurkálás. Szegény gyerkőc. :( Az orvos váltás nem hülyeség, csak ez egy igen kicsi város, nagyon más választásom nincs. :( Bízom benne, hogy kinövik majd, addig meg tőlünk zeng az épület. :)A mi orvosunk sejti, hogy valamit nagyon elszúrt, rákérdezett, hogy mindig így sírt-e ez a gyerek? Én meg közöltem vele, hogy azóta, amióta kuki rángatás történt. Erre annyit mondott mosolyogva, hogy jó a memóriája!
Hogy mondhat egy orvos olyat, hogy hisztis egy gyerek? Nem tudja orvos létére megkülönböztetni a hisztit a sírástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!