Nektek is feltűnt tenap a híradóban hogy az anya (? ) aki megverte a 4 hetes gyerekét Hipp bébiételt meg kubut adott neki?
Figyelt kérdés
Hol van a család?a védőnő vagy valaki aki megmondja annak a 22 éves kis .....-nak hogy NEM SZABAD KÍNOZNI EGY BABÁT!!!!!2012. márc. 8. 10:51
21/23 anonim válasza:
Nekem is feltűnt.
Ez őrület. Én is mikor láttam a mokkában, hát kikészültem.
Szülési utáni depresszió??Pfff. Nekem is volt, másnak is volt, voltak nehéz napok. De ez még nem jogositsa fel az embert, anyát,hogy megverjen egy csecsemőt. Ha úgy érzi, hogy rosszul van, akkor kérjen segitséget a védőnőtől, családtól, nem hiszem hogy elutasitanák! Egy normális anya ezt tenné, de ez egy psichopata. Remélem az ilyeneknek soha nem születik több gyerekük!
22/23 anonim válasza:
Nem térek magamhoz!Ezért nem merek már híradót nézni!
23/23 anonim válasza:
Lassan 1 éves a lányom. Volt szülés utáni depresszióm nekem is, a családom segített, anyukám hozzánk bútorozott majdnem 3 hétre és ráadásul pánik beteg is vagyok. De hogy a gyerekemre kezet emeljek!? Hát előbb vágom el a saját torkom életlen késsel, mint hogy Őt bántsam! Tegnap hallottam, hogy még mindig súlyos-életveszélyes állapotban van szegény pici. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!