Mikor kezdtétek használni az "Anya taníts engem" című könyvet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kisfiam 8 hónapos lesz.A napokban hallottam először erről a könyvről!Hogyan kezdenétek hozzá a helyemben??2012. febr. 28. 23:51
1/8 anonim válasza:
Szerintem ehhez felesleges tervszerűen hozzákezdeni. Jó játékötletek vannak benne, vedd meg a könyvet és szemezgess. :)
2/8 anonim válasza:
Anno én is megvettem, 2 nap alatt jöttem rá, ha egy kicsit odafigyelek, ezek mind magamtól is eszembe jutnak.... Én nem görcsölnék ennyire rá, átlapozod, ami tetszik belőle átveszed, ami nem, nem...
3/8 anonim válasza:
Én nem venném meg. Itt az internet, tele van baba-mama weboldalakkal, ahol fejlesztési lehetőségek, játékok, stb. egyaránt vannak. Vagy letölteném.
4/8 anonim válasza:
Ha meglátod a könyvet, tudni fogod. :)
Valaki itt biztos tud neked egy linket adni, ahonnan ingyen letöltheted ;)
6/8 anonim válasza:
Kíváncsiságból letöltöttem. Én még mindíg tartom, hogy ott az internet, inkább ott nézelődj...
Az első év fejlesztése egyébként ezen a honlapon fent van: www.bebilap.hu
7/8 anonim válasza:
A www.bebilap.hu oldalon tényleg ugyanaz van fennt (szó szerint), amit az Anya taníts engem-ben írnak.
8/8 anonim válasza:
Én megkaptam anyósomtól. Odáig jutottam benne, hogy a 3 vagy 4 hónapos gyereknek adjak madártollat meg üveggolyót. Bár nincs nagy tapasztalatom, ezt nem tartottam túl jó ötletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!