Vásárolt már valaki a hanságligeti Hipp gyárban? Milyen
feltételekkel, mennyiért és mekkora mennyiséget lehet
venni egyszerre?
Szia! Igen mi ott vásároltunk meg a havi adagot a Kislányomnak.Ha van ismerősöd aki ott dolgozik akkor sokkal olcsóbban meg tudod venni a dolgokat.Ott mindent találsz amit ott csinálnak.Gyümölcsök,főzelékek,tápszerek,tejital,babavíz,babakeksz és még sorolhatnám.Nekünk nagyon jó volt mert így sokkal olcsóbbra jöttünk ki.Bármennyit vehetsz!Azt hogy ha nincs ismerősöd úgy mennyi nemtudom.De 100-150forinttal olcsóbban kapod meg őket mint a boltban. Ha tudok még segíteni írj nyugodtan!
13Hónapos Kislány anyukája
2012. márc. 1. 18:18
2/10 A kérdező kommentje:
Ismerős nincs, sajnos, de azt mondták, hogy lehet menni privátba, meghatározott napon és időben... nem volt túl közlékeny a pasi a telefonba... de szerintem megpróbáljuk és remélem nem kell ismerős...köszi a választ :))
Ha odamész a csaj aki ott van nagyon aranyos ő majd el fog mondani mindent A portán is tudnak segíteni.Biztosan sikerrel jársz.Énis több hónapig odajártam.Amúgy nerre laksz?
2012. márc. 1. 20:35
Ha jó tudom (mérget nem vennék rá) hétfőn és csütörtökön van nyitva 8-13 közt a mintaboltjuk. Olcsóbbak a termékek, mint a boltokban. Igen, van mindenféle. :) (gyümi,főzi,babavíz, tea,tápszer,tejpép,...)
2012. márc. 1. 21:37
Bárki vásárolhat, én is úgy tudom! Ha tudsz már árakat, leírod? Mi is gondolkodunk rajta, hogy el kéne menni, de mi 60 km-re lakunk, és nem tudom, így is megéri-e!?
2012. márc. 1. 22:45
6/10 A kérdező kommentje:
Oda-vissza én sem úszom meg 65-70 km alatt, de nem egyedül megyek, hanem anyukákkal megpróbálok összeszervezni és akkor mindenkinek jó lesz!
Ha tudok árakat akkor majd írok, és valóban hétfő és csütörtök a napja 8-13ig.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! :)
Én igaz csak tavalyi árakat tudok, de pl.Hipp főzi husi nélkül 230 körül volt, menük 280-300, 190 g-os gyümik,jó éjt papi 250 körül, tejpépek kb.630, instant tea 500 valamennyi, babakeksz 480 ... Kecskeméti bébiételek közül sima főzi 200 alatt volt, husisok kortól függően 200-230 között, gyümik 180valamennyi, gyümik gabonával kb.200,
2012. márc. 3. 09:47
8/10 A kérdező kommentje:
Voltunk a gyárban, ha esetleg érdekel valakit a részletes árlista, küldjön egy mail címet és elküldöm neki!
9/10 anonim válasza:
2013. máj. 27. 20:49
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos már nincs meg az árlistám, mert el keveredett valahova, de telefonon biztos tudnak felvilágosítást adni!
Kapcsolódó kérdések: