Hozzátáplálás. Hippes bébiétel. Őszibarackos banános alma?
Kislányom 4 hónapos.Védőnő tanácsára elkezdtük a hozzátáplálást.Már evett almát,mást még nem.Viszont van itthon HIPP-es bébiételünk 4 hós kortól,abba viszont van őszibarack és banán is.Adhatom már a picurnak?
Még annyit hogy már evett Milupa banános tejberizspépet is.
Lehet buta kérdést tettem fel,de egy gyermekes anyukaként még nagyon kezdő vagyok.
Az orvost kell ilyen kérdésekben kérdezni. Ő is mondta, hogy táplálj már hozzá?? A védőnő nem dönthet egy ilyen dologban...
Na mindegy, bocsánat. Kérdésedre válaszolva: én kipróbálnám külön a banánt, mert nem tudom, hogy az a "banános tejpép" mennyi banánt tartalmaz?
De ha azzal nincs baja, akkor ugyebár már csak a barack az "új íz", akkor kipróbálhatod óvatosan adagolva.
Én egyszerre mindig csak egy új ételt vezettem be. Most mondjuk az alma-őszibarackot adnám neki, a banánt még nem.
A tejberizspép szerintem tök más kategória, nem olyan mintha valóban banánt enne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!